No Image Available

Sisarla

- Seikkailu toisessa maailmassa
 1
 Suositusikä: +9v.  Kirjailija: Salla Simukka  Kategoria: Fantasia, Romaanit, Seikkailu, Toinen maailma, Ystävyys  Kuntantaja: Tammi  Julkaistu: 2016  ISBN: 9789513190651  Sivut: 192  Kuvittaja: Saku Heinänen  Osta
 Kuvaus:

Aliisa tiesi, että oli alkamassa seikkailu ja jos hän jotain oli toivonut, niin oikeaa seikkailua!

Sinä talvena lumisade vain jatkui ja jatkui. Pakkanen kiristyi ja koko maailma uhkasi hukkua kinoksiin. 11-vuotias Aliisa putosi lumen halki toiseen maahan, Sisarlaan – ja seikkailuun.

Sisarlan sydämessä on ihmeellinen puutarha, jossa asuu mitä merkillisimpiä otuksia: tuulikeijuja, unienkutojia, kyselijäkukkia. Ja yhdessä puussa keikkuu tyttö, Meri. Aliisa on koko ikänsä kaivannut parasta ystävää, ja nyt tuo toive toteutuu. Tytöt eivät ole sattumalta joutuneet Sisarlaan: heidän on löydettävä Sisarlaa hallitseva kuningatar ja saatava oman maailmansa lumisade loppumaan. Mutta Aliisa joutuu vielä vaikeamman tehtävän eteen, kun Meri näyttää unohtaneen heidän ystävyytensä.

Sisarla on tarina sielunsisaruudesta. Se on myös tarina Salamaisuuksien puutarhasta ja Silmiöiden merestä ja sudenolennoista ja rikkoutuvista peileistä ja sirpaleista, jotka jäädyttävät. Teoksen lumoavan kuvituksen on tehnyt Saku Heinänen.

Salla Simukka on arvostettu ja palkittu kirjailija, jonka Lumikki-trologian käännösoikeudet on myyty jo yli 50 maahan. Sisarla. Seikkailu toisessa maailmassa on Salla Simukan ensimmäinen lastenromaani, ja se tuo esiin uusia, valloittavia puolia tekijästä: sadun ja huumorin siivittämä seikkailu on yhtä aikaa jännittävä ja hellä.

Saku Heinänen on toiminut kuvittajana, graafisena suunnittelijana ja kirjainmuotoilijana sekä graafisen suunnittelun professorina Aalto-yliopistossa. Saku Heinänen on kirjoittanut ja kuvittanut kaksi kiitettyä lastenromaania, Zaida ja lumienkeli (Finlandia Junior -ehdokas 2014) ja Zaida ja elovalkeat (Arvid Lydecken -palkintoehdokas 2015).

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Unteli
Average rating:  
 1 reviews
 by Mia

Mieleenpainuva ja aivan erityinen fantasiaseikkailu.

Other Books From - Fantasia

Kirjailija

Salla Simukka

Salla Simukka (s. 1981) on tamperelainen kirjailija. Runsaasti huomiota saanut esikoisteos Kun enkelit katsovat muualle julkaistiin vuonna 2002. Simukalle on myönnetty kaksikymmenvuotisen kirjailijanuransa aikana lukuisia arvostettuja kirjallisuuspalkintoja, kuten Suomi- ja Topelius-palkinto. Salla Simukka on saavuttanut suosiota nuortenkirjailijana myös kansainvälisesti. Lumikki-trilogia...

Read More

Other Books By - Salla Simukka


 Takaisin