• Lasten meikit
  • Ekologisia tuotteita
  • Lahja 4-12-vuotiaalle
  • Lasten meikit
  • Ekologisia tuotteita
  • Lahja 4-12-vuotiaalle

Yhteys:

  • Unteli
  • y: 2479584-8, Hyvinkää
  • info@unteli.fi

Luonnollisen ei tarvitse olla tylsää

Tyttäreni haaveilee olevansa isona koirapoliisi ja muotisuunnittelija, leikkii usein olevansa metsästäjä, ratsastaja tai prinsessa. Ja sepä se, maailma on auki ja vain mielikuvitus on rajana. Ja osana sitä Unteli haluaa olla. Osana lapsuuden taikaa. Koska poliisipäälikköprinsessa nyt vaan voi kaivata huulipunaa. Tietty!

Unteli haluaa olla simppeli, rehellinen ja silti omansalainen verkkokauppa. Haluamme myydä tuotteita joiden takana voimme ylpeänä seistä. Että asiakas voi shoppailla Untelissa huolettomana; tietoisena siitä, että me olemme jo valmiiksi niin tutkineet kuin testanneetkin tuotteet, ja niistä kerrotaan rehellisesti tuote-esittelyssä. Ja suomeksi! Untelissa et tarvitse apuna google kääntäjää onko se ”grape” makuna nyt greippi vai viinirypäle? Etkä joudu miettiä mitä sitä nyt tuollakin tuotteella tehdään. Tuotteita ei myöskään tarvitse kohtuuttomasti odotella; ne mitä on myynnissä - on hyllyssä.

Olemme ylpeitä monista tuotesarjoista mitä olemme Unteliin jo löytäneet, ja jatkamme loputonta etsimistä. Etsimme oikeasti ympäristövastuullisia ja laadukkaita eurooppalaisia yrityksiä ja niiden tuotteita. Totta kai sekaan mahtuu välillä hutejakin, ja vaikka mitä, se on sitä yrittämistä ja erehtymistä. Jatkuvaa aarteen etsimistä.

Untelin maaginen maailma sijaitsee Hyvinkäällä, etelä-Suomessa, mutta sivussa metsän laidalla ja kaurapeltojen keskellä, osana luomulaaksona tunnettua Palopuroa. Ja vaikka toisin voisi kuvitella, minut löytänee keltaiset landsarit jalassa kanoja paijailemasta. Kiinnostukseni kosmetiikkaan tuleekin enemmän sen valmistamisesta, raaka-aineista ja niiden puhtaudesta. Teen itse pihan tyrnipuunlehdistä voiteita, valmistan saippuoita, herutan pihakuusesta pihkaa ja teen mitä erilaisempia testejä (ripsivärireseptini ei ollut kovinkaan hyvä!). Sitä tietotaitoa yritän ammentaa myös Unteliin. Teidän ei tarvitse osata lukea inci-listaa, luemme ne teidän puolestanne. Lasten tuotteiden tulee olla ehdottomasti turvallisia, myrkyttömiä ja mahdollisimman puhtaita, mutta tasapainossa kivan brändäyksen kanssa. Ja tässä kuvaan astuu 6-vuotias tyttäremme, Untelin Virallinen Tuotetestaaja, joka kyllä kertoo mitä mieltä kaikesta on! Tyttäremme leikin riemu on koko yrityksen sielu ja sydän. Olen nimittäin melko varma, että Palopuron metsissä asuu yksisarvisia...

- Mia