Luovuus lentoon Paqpan kanssa!

Pelivideoistaan tunnettu suosikkitubettaja Paqpa avaa sisäistä maailmaansa itse piirtämässään värityskirjassa, jonka jokaiseen kuvaan liittyy kiehtova muisto tai tarina.

Paqpan maailmassa mielikuvitus kohoaa uusiin korkeuksiin! Värityskirjan jokainen kuva pitää sisällään henkilökohtaisen tarinan, joka kannustaa ilmaisemaan rohkeasti itseään ja pohtimaan omaa polkuaan. Inspiraationa Paqpalla ovat olleet niin pelit, unet, lemmikit kuin hänen oma Youtube-kanavansakin. Paqpan piirtämissä kuvissa seikkailevat myös kanavalta tutut maskotit herra Puupää ja Tolonen, ja yksi kuva on omistettu merikotkalle nimeltä… Paqpa!

Beata Rodas (s. 1995) eli Paqpa on pelivideoistaan tunnettu Seinäjoelta kotoisin oleva tubettaja, jonka Youtube-kanavalla on lähemmäs 400 tuhatta seuraajaa ja yli 3000 videota. Videoiden tekemisen Paqpa aloitti kahdeksan vuotta sitten, ja nyt hänen luovuutensa pääsee valloilleen myös omassa värityskirjassa. Pienenä Paqpa piirteli kodin seiniin, mutta nykyisin alustana toimii piirustuspöytä.

UUTISKIRJE

Liity Untelin uutiskirjeen tilaajaksi ja saa tarjouksia & alennuksia & & kuule uutuuksista - ensimmäisenä!

Uutiskirje lähetetään n. 0-4 kertaa kuukaudessa ja listalta voi poistua koska tahansa!

Julkaisuvuosi

2024

Kustantaja

Tammi

Sivumäärä

64

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Paqpan maailma. Väritä tie mielikuvitukseen!”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...

Katselit näitä

  • Recently Viewed Products is a function which helps you keep track of your recent viewing history.
    Shop Now