Lasten meikit, tehtäväkirjat ja lelut
Lahjatuotteet 4-12-vuotiaalle tytölle
Ilmainen toimitus yli 70€ ostoksille!

– Ehkä söpöin kauppa ikinä!

0 0,00 

Kotimaiset lastenromaanit tytöille

Parhaimmista parhaimmat kotimaiset lastenkirjat tytöille. Luettavaa n. 4-12-vuotiaalle tytölle.

Kirjat on luettu Untelin taustatiimin voimin, ja valikoimaan valittu varsin tiukan seulan läpi sellaiset kirjat, joista pitivät niin lapsi kuin aikuinenkin. Suosimme etenkin fantasiaa. Otamme mielellämme vastaan suosituksia, mutta vilkaisethan ensin lukulistamme.

Agnes

Viipyvää, pehmeää jännitystä. Kirja, jota ei halua laskea käsistään. Agnes tuntuu vahvasti yliluonnolliselta mysteeriltä, jossa on isoäidin tuoksu. Kaikki kolme osaa ovat yksinkertaisesti loistavia!

Näkymätön Milanna

Näkymätön Milanna on ihastuttava; mielikuvituksellinen, sopivasti hiukan jännittävä ja ihmeellinen, silti olematta pelottava. Täysin uusi satumaailma omine erityisine hahmoineen. Laadukasta kotimaista lastenkirjaillisuutta, jota on helppo suositella eteenpäin.

Nelimaan tarinat

Nerokasta ja laadukasta seikkailufantasiaa, kuin Viisikko ja Taru Sormusten Herrasta kohtaisi. Hahmot niinkin samaistuttavia, että lapsi jäi leikkimään niitä pitkäksi aikaa kirjojen päätyttyä. Kirjat saavat ajattelemaan ja viihtymään.

Valitettavasti ensimmäistä osaa ei saa enää myyntiin painoksen ollessa loppu. Löydät kirjan kirjastosta sekä e-kirjana.

Sisarla – Seikkailu toisessa maailmassa

Kiinnostava ja kaunis fantasiatarina, jossa on ihan uusia ja ihmeellisiä hahmoja, mutta johon on helppo solahtaa mukaan. Jännittävä ja kiehtova. Ruokkii mielikuvitusta. Tarina, joka jää mieleen pyörimään upeana fantasiaelokuvana.

Myrtti ja noitatukka

Suloinen ja tapahtumarikas fantasiaseikkailu, joka sopii myös ensikosketukseksi fantasiaan. Kirja jonka jälkeen yhteenkään kummitusjunaan ei voi huvipuistossa mennä miettimättä pääsisikö itsekin sitä kautta seikkailuun…

Kirjasta on jo kaksi jatko-osaakin, joita ei Untelissa ole vielä luettu.

Maneesin laidalla

Samaistuttava, mukavan jouhevasti etenevä ja kiinnostuksen ylläpitävä heppakirja, jonka jaksaa lukea mielellään, vaikka hevoset eivät olisikaan oma juttu.

Hurjalinna

Suloisen synkkää fantasiaseikkailua! Kivakummitustarinafiilis ilman selkäkarvapuistatuksia. Loistava!

Valitettavasti painokset loppuunmyyty, eikä kirjaa saa ostettua, suosittelen kääntymään kirjaston puoleen!

Ennustus

Ennustus on tiiliskiven paksuinen ja uskottava fantasiatarina lapsille. Miljöö maalataan niin tarkasti, että sen olisi voinut nähdä omin silmin.

Kirjaan on myös jatko-osia, joita ei vielä olla luettu Untelissa.

Valitettavasti painokset loppuunmyyty, eikä kirjaa saa ostettua, suosittelen kääntymään kirjaston puoleen!

Neiti Kymenen ihmeellinen talo

Ihmeellisen ihana kirja tosiaankin. Jokin tässä lämminhenkisen mystiikan rytmissä imee mukaansa heti alkusivuilta. Todella kiva kirja lukea etenkin ääneen lapselle.

Valitettavasti painokset loppuunmyyty, eikä kirjaa saa ostettua, suosittelen kääntymään kirjaston puoleen!