• Lasten meikit
  • Laadukasta ja turvallista kosmetiikkaa
  • Lahja 4-12-vuotiaalle
  • Lasten meikit
  • Laadukasta ja turvallista kosmetiikkaa
  • Lahja 4-12-vuotiaalle

Elämänvoima - kukkaistuoksuinen kotimainen palasaippua - Sola

7,00 €
−50 %

3,50 €

Tilapäisesti loppu!

Kuvaus

Kotimainen kukkainen-palasaippua - laatua luonnosta

Muskatellan, pelargonian, palmaroosan ja appelsiinin eteerisiä öljyjä sisältävä oranssi- keltainen ja röhelöpintainen saippua jossa on ihana kukkainen tuoksu. Eläväisen värinsä tämä saippua saa porkkanamehusta.


Tämä saippua kunnioittaa aurinkoa, sen henkeä, lempeyttä ja hyväntuulisuutta. Kesä- ja talvipäivänseisausten aikaan juhlittiin aurinkoa, elämän tuojaa. Päivätär oli suomalaisessa muinaisuskossa auringon ja päivän jumalatar, jonka voi nähdä taivaalla kehräämässä kultaista lankaa.


Paino 60g

Ainesosat: Rypsiöljy*, porkkanamehu*, luomukookoöljy, lipeä, aprikoosisiemenöljy, risiiniöljy, palmarosan, luomuappelsiinin, muskatellan ja pelargoniumruusun eteeriset öljyt. *Suomalainen/pohjoiskarjalainen raaka-aine.
INCI: Brassica napus, daucus carota, cocos nucifera*, sodium hydroxide, prunus armeniaca, ricinus communis, salvia sclarea, citrus aurantium*, cympopogon martini, pelargonium graveolens, citral, geraniol1, limonene1, linalool1, farnesol1. *Certified organic source. 1Naturally occurring in essential oil.


Sola

Solasaippua on kaksikymmentä vuotta vanha kotimainen yritys, jonka saippuapata porisee Juuan kylällä, Pohjois-Karjalassa. Saippuat tehdään huolellisesti käsityönä tutuilla perinteisillä resepteillä. Luonnon kunnioittaminen, puhtaat raaka-aineet sekä rehellinen ja vastuullinen toiminta ovat Solan toiminnan ytimessä.


Valikoimasta löytyy puhtaista ja luonnollisista raaka-aineista tehdyt lisäaineettomat palasaippuat jotka ovat helliä iholle ja luonnolle.

Solasaippualla voit pestä vartalon, hiukset, kasvot ja kädet. Voit käyttää sitä myös parranajoon ja karvanpoistoon, jopa pyykin ja astioiden pesemiseen. Värikkäissä pakkauksissa seikkailevat Karhuemo ja logostakin tuttu Solakka.