• Lasten meikit
  • Laadukasta ja turvallista kosmetiikkaa
  • Lahja 4-12-vuotiaalle
  • Lasten meikit
  • Laadukasta ja turvallista kosmetiikkaa
  • Lahja 4-12-vuotiaalle

Famo Haituva - Koko perheen shampoopala - Normaalit hiukset

12,90 €
−31 %

8,90 €

Vähiin käy!

Kuvaus

Normaaleille hiuksille


Famo shampoopohjainen pala Haituva tekee hiuksista pehmeät ja silkkiset eikä jätä tahmaisuutta. Vegaaninen, biohajoava ja tuoksuton.


FAMO

Famo on pieni suomalainen yhden naisen yritys Tuusulassa. Tuotteet valmistetaan käsin ja niiden suunnittelussa on pidetty korvat höröllään ihmisiä kuunnellen.

Famon kohderyhmänä ovat etenkin tuoksuherkät.

Famo pyrkii kehittämään ihania tuotteita hiuksille luontoa kunnioittaen. Palat ovat pakattuina pahvisiin pakkauksiin. Ei enään muovijätettä tai purkin pohjalle jäänyttä shampoota. Famot on helppo käyttää loppuun saakka. Famot kulkevat mukanasi reissatessa eikä sinun tarvitse murehtia tuotteen vuotamisesta matkalaukkuun.

Et enään tarvitse eri tuotteita peseytymiseen vaan Famo Shampoopaloilla peset niin vartalon että meikit kasvoilta päivän päätteeksi. Kätevää eikö totta?


Inci: Sodium Cocoyl Isethionate, Glucono Delta Lactone, Cocos nucifera, Stearic Acid.

Testattu

Untelin taustatiimi on häkeltynyt! Olen kokeillut useampia shampoopaloja, mutta hiukset ovat aina jääneet tahmaisiksi. Olen myös itse valmistanut huomattavat määrät saippuaa ja shampoopaloja (jonka takia seuraava lause on itseltäni todella paljon sanottu): paras palashampoo mitä olen ikinä käyttänyt! Ihanan pehmeä vaahto ja hiuksissa ei ole tahmaisuudesta tietoakaan. Vahva suositus!
Tuote on varsin riittoisa, ja tästä syystä myös edullinen!


<- Palaa kategoriaan "Peseytyminen ja kylpy"