• Lasten meikit
  • Laadukasta ja turvallista kosmetiikkaa
  • Lahja 4-12-vuotiaalle
  • Lasten meikit
  • Laadukasta ja turvallista kosmetiikkaa
  • Lahja 4-12-vuotiaalle
Famo Takku - Koko perheen hoitainepala - tuoksuton

Famo Takku - Koko perheen hoitainepala - tuoksuton

17,90 €
−20 %

14,32 €

Tilapäisesti loppu!

Kuvaus

Uudistaa kuivia ja elottomia hiuksia. Vegaaninen.

Famo hoitoainepala Takku sopii yhtä hyvin niin äidin käsiteltyjen hiuksien hoitamiseen, kuin lapsen sähköisyydestä harottavan hiuspehkon taltuttamiseen. Sulkee kaksihaaraisia ja tekee hiuksista silkkisen pehmeät. Takku sisältää mm. soijaöljyä, kahvinpapuvoita ja parapähkinäöljyä. Biohajoava.


FAMO

Famo on pieni suomalainen yhden naisen yritys Tuusulassa. Tuotteet valmistetaan käsin ja niiden suunnittelussa on pidetty korvat höröllään ihmisiä kuunnellen.

Famon kohderyhmänä ovat etenkin tuoksuherkät.

Famo pyrkii kehittämään ihania tuotteita hiuksille luontoa kunnioittaen. Palat ovat pakattuina pahvisiin pakkauksiin. Ei enään muovijätettä tai purkin pohjalle jäänyttä shampoota. Famot on helppo käyttää loppuun saakka. Famot kulkevat mukanasi reissatessa eikä sinun tarvitse murehtia tuotteen vuotamisesta matkalaukkuun.

Et enään tarvitse eri tuotteita peseytymiseen vaan Famo Shampoopaloilla peset niin vartalon että meikit kasvoilta päivän päätteeksi. Kätevää eikö totta?


Inci: Theobroma cacao seed butter,Cetyl alcohol, Behentrimonium methosulfate, Butylene qlycol, Olea europaea (olive) fruit oil, Glycine soja (soyabean) oil, Coffea arabica (seed) oil, excelsa seed (brazil nut) oil, Benzyl salicylate, geraniol, Farnesol, linalool


<- Palaa kategoriaan "Peseytyminen ja kylpy"