• Lasten meikit
  • Laadukasta ja turvallista kosmetiikkaa lapsille
  • Ilmainen toimitus yli 49€ ostoksille
  • Lasten meikit
  • Laadukasta ja turvallista kosmetiikkaa lapsille
  • Ilmainen toimitus yli 49€ ostoksille

Flamingo - lasten kynsilakka + kynsitatskat - Rosajou

7,95 €
−25 %

5,95 €

Varastossa

Kuvaus

Lasten vesipohjainen kynsilakka, jonka inspiraationa on karkkipinkki-Flamingo

Pakattu kauniiseen pahvipakkaukseen, jossa mukana soijamustekynsitatuointiarkki!

Käyttö: Ravista pulloa (jos vaikuttaa, että kynsilakan värit ovat jotenkin erottuneet, älä huoli, ravista vain voimakkaasti, esim. koputtamalla käteen). Laita kynsilakkaa kaksi kerrosta, anna kuivua välissä.

Kestotasoltaan alempi kuin esim. Namakin kynsilakat (joka voi olla hyvä tai huono asia, riippuu täysin tarkoituksesta). Illalla viimeistään varmasti reuna repsottaa, jolloin kynsilakka on äärettömän helppo poistaa nyppäsemällä kuin tarra.


Ei alle 3-vuotiaille. Älä syö. Käytä vain kynsissä.

Valmistusmaa: Ranska
Kierrätettävät, euroopassa valmistetut, pakkaukset.
Vegaani. Ei testattu eläimillä.

Vesipohjainen. Kuorittava
Dermatologisesti testattu.
Koko: 5 ml, - 136mm x 75mm x 35mm

Rosajou

Rosajoun tavoitteena on luoda rakkaudella luksusta lapsille. Tuotteita, jotka ovat tietysti turvallisia, mutta myös kauniita jokaista yksityiskohtaa myöten. Rosajou on ylpeästi ranskalainen suunnittelusta, toteutuksesta, pakkauksesta aina kuljetukseen asti, joka takaa helpon laaduntarkkailun. Kaikissa toimitsijoissa Rosajou arvostaa korkealle ekologisen tuotantotavan. Ympäristövastuullisuuden lisäksi Rosajou on sosiaalisesti vastuullinen yritys, joka harjoittaa hyväntekeväisyyttä sekä mm. työllistää invalideja tuoteiden pakkaamisessa.


INGREDIENTS : AQUA (WATER), POLYURETHANE-61, CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), PPG-2 METHYL ETHER, SILICA, PHENOXYETHANOL, BIS (GLYCIDOXYPHENYL) PROPANE /BISAMINOMETHYLNORBORNANE COPOLYMER, SODIUM DEHYDROACETATE, PARFUM (FRAGRANCE), PEG-40 CASTOR OIL, PROPYLENE GLYCOL, PEG-150/DECYL ALCOHOL/SMDI COPOLYMER, CI 73360 (RED 30 LAKE), PPG-30 BUTYL ETHER, ETHYLHEXYLGLYCERIN, BENTONITE, AMINOMETHYL PROPANOL, ALUMINUM HYDROXIDE, CI 77007 (ULTRAMARINES), CI 45380 (RED 22), AMMONIUM HYDROXIDE, SILICA DIMETHYL SILYLATE, CI 45410 (RED 28), TOCOPHEROL, BHT.


<-Palaa takaisin kategoriaan "Lasten kynsilakat"