• Lasten meikit
  • Laadukasta ja turvallista kosmetiikkaa
  • Lahja 4-12-vuotiaalle
  • Lasten meikit
  • Laadukasta ja turvallista kosmetiikkaa
  • Lahja 4-12-vuotiaalle

Fysikaalinen aurinkosuojapuikko SPF30 - We Love The Planet

19,95 €
−75 %

4,95 €

Vähiin käy!

Kuvaus

We Love The Planet aurinkosuojapuikko on hypoallergeeninen ja sopii siksi herkällekin iholle. Puikko on 100% luonnonmukainen UV-suoja, sekä UVA- että UVB-säteille. Vaikuttaa välittömästi ja kulkee helposti mukana. Vegaaninen.

Ei sisällä vettä, joten sopii käytettäväksi myös pakkasessa. Koralliystävällinen. Vedenkestävä. Zero Waste -pakkaus.


Aurinkovoiteen pohjana on luomurapsiöljy, kookosöljy ja maissitärkkelys, jotka tekevät kiinteästä voiteesta helposti levittyvän ja ihoa pehmentävän.

Käyttö:
Lisää suoraan puikosta iholle tai levitä sormin. Lisää tarvittaessa.


Valmistusmaa: Alankomaat

Koko: 50g.

INCI: Brassica Campestris Seed Oil*, Coco-Caprylate/Caprate, Caprylic/Capric Triglyceride, Tribehenin, Zinc Oxide (nano), Sorbitol/Sebacic Acid Copolymer Behenate, Zea Mays Starch, Cellulose, Polyhydroxystearic Acid, Titanium Dioxide (nano), (Natural) Perfume, Aluminum Stearate, Alumina, Isostearic Acid, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil*

* = Organic


Mikä ihmeen fysikaalinen aurinkorasva?
Nykyään on paljon tutkimuksia ja keskustelua eri aurinkorasvojen haitoista, jonka takia etenkin lapselle aurinkovoidetta valitessa kannattaa olla tarkkana. Alle 3-vuotiaille perinteisiä kemikaalisia aurinkorasvoja ei suositella lainkaan. Vaatteet ovat lapsen tärkein suoja, mutta eihän sitä kokonaan säkkiin voi kesällä pukeutua, joten onneksi nykyään perinteisten kemikaalisten aurinkosuojien lisäksi on valittavissa myös fysikaalisia. Fysikaalisen aurinkosuojan teho perustuu voiteissa oleviin valkoisiin väriaineisiin, yleensä titaani- tai sinkkioksidiin, jotka heijastavat auringon polttavia ultraviolettisäteitä pois iholta.

Fysikaalisen aurinkorasvan poisto iholta
Fysikaalisen aurinkosuojan saa tarvittaessa pestyä pois iholta öljypohjaisella suihkugeelillä (esim. Apteekeissa myytävä Aco), tai ihan tavan ruokaöljyllä.

Kauppiaan kommentti:
Miellyttävä tuoksu ja ihotuntuma. Ei tee kovin pahasti muumi-ihoa. Jos levittää liian paksulti, iho jää öljyisen tuntuiseksi. Lapsen on helppo itsekin levittää tätä kasvoilleen puikon ansiosta (ei lörähtele pitkin lattioita ja vaatteita), mutta koko kroppaan näin tiivistä aurinkorasvaa ei kyllä kukaan jaksa levitellä. Helppo kuljettaa mukana.