• Lasten meikit
  • Laadukasta ja turvallista kosmetiikkaa
  • Lahja 4-12-vuotiaalle
  • Lasten meikit
  • Laadukasta ja turvallista kosmetiikkaa
  • Lahja 4-12-vuotiaalle
Hiuskalkki - Merenneito

Hiuskalkki - Merenneito

Tilapäisesti loppu!

Kuvaus

Helposti ja turvallisesti väriä hiuksiin. Laita yhtä, kahta tai miksaa värejä keskenään luodaksesi toinen toistaan upeampia kampauksia!
Peseytyy pois vedellä.

Valmistusmaa: Eurooppa. Safe 'N' Beautiful on rankalainen yritys, jonka tuotteita valmistetaan osittain myös Kreikassa sekä italiassa.

Safe ‘N’ Beautiful - Snails®

Kuten jo nimestä voi päätellä, Snails® valmistaa laadukasta ja turvallista kosmetiikkaa lapsille. S’N’B: n ensisijainen tavoite ei ole vain luonnonmukainen kosmetiikka, vaan myös raaka-aineiden ensiluokkainen laatu.


Kauppiaan kommentti: Tykättiin! Tuote näyttää hintaansä nähden vähän vaatimattomalta, mutta kun sillä alettiin 5-vuotiaan hiuksia värjätä niin ilme kirkastui samantien. Tällä saa pienellä vaivalla todella intenssiivisen värin. Aivan ehdoton jokaiseen discoon ja vappubileisiin kun halutaan säväyttää! Väri lähti pois shampoopesulla, mutta kyllä seuraavana päivänä katselin onko vaaleissa hiuksissa yhä häivähdys vihreää? Eli vaaleita hiuksia ei varmaan kannata värjätä ainakaan kauttaaltaan jos on seuraavana päivänä koulukuvaus tai hautajaiset.


INCI: WATER, GLYCERYL STEARATE, PEG-1500, DIMETHICONE, PROPYLENE GLYCOL, POLYSORBATE 20, PETROLATUM, MINERAL OIL, RED 27 LAKE, RED 40 LAKE, BLUE 1 LAKE, YELLOW 5 LAKE, YELLOW 6 LAKE, TITANIUM DIOXIDE, SODIUM SILICATE, TALC, SODIUM STEARATE


<- Palaa takaisin kategoriaan Hiusmascarat ja -kalkit