• Lasten meikit
  • Laadukasta ja turvallista kosmetiikkaa
  • Lahja 4-12-vuotiaalle
  • Ilmainen toimitus yli 59€ ostoksille
  • Lasten meikit
  • Laadukasta ja turvallista kosmetiikkaa
  • Lahja 4-12-vuotiaalle
  • Ilmainen toimitus yli 59€ ostoksille

Kehäkukka - lapset & kasvot - mieto kotimainen palasaippua - Sola

7,00 €
−30 %

4,90 €

Varastossa

Kuvaus


Kotimainen kehäkukka-palasaippua - laatua luonnosta


Tuoksuton ja vegaaninen luonnonsaippua jossa on kehäkukkaöljyä, kehäkukan terälehtiä ja aprikoosinsiemenöljyä. Mieto ja miellyttävä saippua joka sopii hyvin kasvojen pesuun ja lapsille. Runsas kermainen vaahto.


Kehäkukat ovat vaatimattomia kukkia, vaikka aurinko asuu niiden sisällä. Täällä ylhäällä pohjoisessa kultainen aurinko paistaa koko kesän ja talvella aurinko virkistää sielua näyttäessään kasvonsa myrskyn jälkeen. Etelä-Siperiassa sijaitsevan Tuvan tasavallan kansan uskomuksissa aurinko on nainen, sillä aurinko on aina lähistöllä, ihan kuin äiti.


Kehäkukan terälehtiä on uutettu puhtaaseen rypsiöljyyn ja käytetty tähän saippuaan. Kehäkukan kukat ovat ihoa rauhoittavia ja myös syötäviä, mutta en söisi tätä saippuaa päivittäisen kehäkukka-annoksen saamiseksi!


Paino 60g

Ainesosat: Rypsiöljy, luomukookosöljy, vesi*, lipeä,

kehäkukkarypsiöljy*, aprikoosinsiemenöljy, risiiniöljy, kehäkukan terälehdet*. *Suomalainen/pohjoiskarjalainen raaka-aine.
INCI: Brassica napus, cocos nucifera*, aqua, sodium hydroxide, calendula officinallis, prunus armeniaca, ricinus communis*. *Certified organic source.


Sola

Solasaippua on kaksikymmentä vuotta vanha kotimainen yritys, jonka saippuapata porisee Juuan kylällä, Pohjois-Karjalassa. Saippuat tehdään huolellisesti käsityönä tutuilla perinteisillä resepteillä. Luonnon kunnioittaminen, puhtaat raaka-aineet sekä rehellinen ja vastuullinen toiminta ovat Solan toiminnan ytimessä.


Valikoimasta löytyy puhtaista ja luonnollisista raaka-aineista tehdyt lisäaineettomat palasaippuat jotka ovat helliä iholle ja luonnolle.

Solasaippualla voit pestä vartalon, hiukset, kasvot ja kädet. Voit käyttää sitä myös parranajoon ja karvanpoistoon, jopa pyykin ja astioiden pesemiseen. Värikkäissä pakkauksissa seikkailevat Karhuemo ja logostakin tuttu Solakka.