• Kotimaisia design-tuotteita
  • Ympäristöystävällisiä leluja
  • Luonnonkosmetiikkaa koko perheelle
  • Postin pakettiautomaatti 5,40€
  • Ilmainen toimitus yli 52€ ostoksille
  • Kotimaisia design-tuotteita
  • Ympäristöystävällisiä leluja
  • Luonnonkosmetiikkaa koko perheelle
  • Postin pakettiautomaatti 5,40€
  • Ilmainen toimitus yli 52€ ostoksille

Kulta - lasten kynsilakka

Varastossa

Kuvaus

Vaatimattomasti paras lasten kynsilakka!

Ainakin Untelin taustatiimin mielestä. Meidän 5-vuotias Tuotetestaajamme rakastaa lakata kynsiään, mutta perinteiset kynsilakathan sisältävät kemikaaleja, joilla voi olla vakaviakin vaikutuksia terveydelle. Tutkijat kutsuvatkin tolueenia, formaldehydiä ja dibutyyliftalaattia myrkylliseksi trioksi näiden aineiden vakavien vaikutusten vuoksi, ja näille kemikaaleille altistuminen voi vaurioittaa hermojärjestelmää ja hormonitoimintaa, ja kemikaalit on yhdistetty muun muassa syöpään ja hedelmällisyysongelmiin. Ei ihan pikkujuttu siis! Mutta sen takia ei tarvitse luopua kaunistautumisesta, jos lapsi siitä nauttii. Untelin taustatiimi testasi olemassa olevia lasten kynsilakkamerkkejä, joiden ehdottomaksi suosikiksi Namaki nousi. Suurin osa lasten kynsilakoista lähti heti ekalla käsipesulla pois (ja näinä päivinä kun käsiä pestään vähän väliä.. Hitusen liian tylsää), eräs merkki taas jäi aina tahmeaksi jostain syystä. Testailujen kautta löytyi siis Namakin upeat lakat, ja nyt niitä on saatavissa Untelista kaikkine 14 upeine väreineen.

Vesipohjainen, kuorittava kynsilakka

Erityisesti lapsille suunniteltu vesipohjainen kynsilakka! Valmistettu ilman parabeenia, formaldehydiä, ftalaattia, tolueenia, kamferia ja nanohiukkasia. Namakin kynsilakkoja voidaan todellakin käyttää turvallisesti. Helppo käyttää, kuivuu nopeasti ja voidaan poistaa ilman liuotinta, kuten tarra.

Lasten kynsilakan käyttöohje:

Ravista pulloa ennen avaamista.

Levitä lakka puhtaille kynsille. Anna kuivua 1-2 minuuttia. Levitä tarvittaessa toinen kerros. Sulje pullo käytön jälkeen. Lakkaa voidaan säilyttää 12 kuukautta avaamisen jälkeen. Irrota lakka kynnestä raaputtamalla alku yhdestä kulmasta ja vetämällä sitä varovasti.


Tilavuus: 7,5 ml

Tehty Ranskassa

Varoitus : Säilytä pienten lasten ulottumattomissa. Älä niele. Aikuisen käyttöön. Vain ulkoiseen käyttöön. Ei alle 3-vuotiaille lapsille!

Sisältää:

Aqua (Water), Polyurethane-61, Ethylhexyl Acrylate/Styrene Copolymer, PPG-2 Methyl Ether, Silica, Mica, Tocopherol, Sodium Dehydroacetate, Propylene Glycol, PEG-150/Decyl Alcohol/SMDI Copolymer, PPG-30 Butyl Ether, Ethylhexylglycerin, PEG-40 Castor Oil, Ammonium Acrylates Copolymer, Tin Oxide, Ammonium Hydroxide, Bentonite, Silica Dimethyl Silylate, Aminomethyl Propanol, Caprylyl Glycol, Sodium Lauryl Sulfate, Phenoxyethanol, Disodium Laureth Sulfosuccinate, CI 77891 (Titanium Dioxide), CI 77492 (Iron Oxides), CI 77491 (Iron Oxides), CI 73360 (Red 30 Lake)


Namaki-meikkisarjat ovat sertifioituja luomutuotteita

Namaki-meikkisarjat ovat sertifioituja luomutuotteita ja valmistettu yksinomaan luonnollisista raaka-aineista. Orgaaninen sertifikaatti sitouttaa noudattamaan erittäin tiukkoja vaatimuksia ja käyttämään vain ympäristölle vaarattomiksi todettuja raaka-aineita. Tässä yhteydessä koko tuotantoketju (raaka-aineiden toimituksesta pakkauksiin) tarkastetaan vähintään kerran vuodessa. Namaki suosii myös mahdollisimman pieniä pahvipakkauksia muovin sijaan.

Palaa kohteeseen Etusivu