• Lasten meikit
  • Laadukasta ja turvallista kosmetiikkaa lapsille
  • Ilmainen toimitus yli 49€ ostoksille
  • Lasten meikit
  • Laadukasta ja turvallista kosmetiikkaa lapsille
  • Ilmainen toimitus yli 49€ ostoksille

Kynsilakkasetti - pieni merenneito - Suncoatgirl

Vähiin käy!

Kuvaus


Erityisen kaunis lahjapakkaus - lasten kynsilakkasetti pieni merenneito


HUOM! Pakkauksen lila on huomattavasti tummempi ja punaisempi kuin mitä ekassa kuvassa! Katso seuraava kuva, väri näyttää oikeammalta.

Vesipohjainen kynsilakka. Ei sisällä tolueenia, formaldehydia, parabeeneja, asetaattia, alkoholia tai asetonia, tai mitään muitakaan myrkkyjä tai kemikaaleja!


Setti sisältää 2 kpl. kynsilakkoja, kynsiviilan sekä kynsitarroja.

Valmistettu Kanadassa.

Käyttö: Ravista pulloa. Levitä lakka puhtaille kynsille. Anna kuivua 1-2 minuuttia. Levitä tarvittaessa toinen kerros. Sulje pullo käytön jälkeen. Irrota lakka kynnestä raaputtamalla alku yhdestä kulmasta ja vetämällä sitä varovasti kuin tarraa. Kynsilakkojen pehmittäminen lämpimässä vedessä auttaa irrottamista.


Koko: 11cm x 7cm x 4.4cm, 123g, 2 x 9 ml

Ei alle 3-vuotiaille!

Suncoat
Suncoat suunnittelee ja valmistaa kaikki tuotteet Ontariossa, Kanadassa. Suncoatin tarina alkoi vuonna 2002 kun kemisti Yingchun Liu joutui ahdinkoon: hänen seitsemänvuotias tyttärensä halusi kokeilla kynsilakkaa. Ying koki, että kynsilakassa olevat vaaralliset kemikaalit, jotka sisältävät formaldehydiä, tolueenia ja asetaatteja, muodostivat liian suuren riskin, ja niinpä Ying otti tehtäväkseen tehdä siitä turvallista ja loi vallankumouksellisen uuden kaavan vesipohjaisesta, myrkyttömästä kynsilakasta, joka on suunniteltu tarjoamaan sama laatu ja viimeistely kuin perinteiset kynsilakat, mutta ilman mitään vaarallisia kemikaaleja.
Suncoatin tuotteet ovat voittaneet useita palkintoja niin Kanadassa, UK:ssa kuin USAssakin.


INCI: Aqua (water), Polyurethane, Acrylates copolymer. May contain (+/-): Mica, Iron oxides (C.I 77491, C.I 77492, C.I 77499), Titanium dioxide (C.I 77891), Chromium oxide greens (C.I 77288), Ferric ferrocyanide (C.I 77510), Carmines (C.I 75470), Ultramarine blue (C.I 77007), Polyethylene terephthalate (glitters*).


<-Palaa takaisin kategoriaan "Lasten kynsilakat"