• Lasten meikit
  • Laadukasta ja turvallista kosmetiikkaa lapsille
  • Ilmainen toimitus yli 49€ ostoksille
  • Lasten meikit
  • Laadukasta ja turvallista kosmetiikkaa lapsille
  • Ilmainen toimitus yli 49€ ostoksille

Laguuni - lasten kynsilakka + kynsitatskat - Rosajou

7,95 €
−25 %

5,95 €

Varastossa

Kuvaus

Lasten vesipohjainen kynsilakka, jonka inspiraationa on trooppinen laguuni


Pakattu kauniiseen pahvipakkaukseen, jossa mukana soijamustekynsitatuointiarkki!

Käyttö: Ravista pulloa (jos vaikuttaa, että kynsilakan värit ovat jotenkin erottuneet, älä huoli, ravista vain voimakkaasti, esim. koputtamalla käteen). Laita kynsilakkaa kaksi kerrosta, anna kuivua välissä.

Kestotasoltaan alempi kuin esim. Namakin kynsilakat (joka voi olla hyvä tai huono asia, riippuu täysin tarkoituksesta). Illalla viimeistään varmasti reuna repsottaa, jolloin kynsilakka on äärettömän helppo poistaa nyppäsemällä kuin tarra.

Ei alle 3-vuotiaille. Älä syö. Käytä vain kynsissä.

Valmistusmaa: Ranska
Kierrätettävät, euroopassa valmistetut, pakkaukset.
Vegaani. Ei testattu eläimillä.

Vesipohjainen. Kuorittava
Dermatologisesti testattu.
Koko: 5 ml, - 136mm x 75mm x 35mm

Rosajou

Rosajoun tavoitteena on luoda rakkaudella luksusta lapsille. Tuotteita, jotka ovat tietysti turvallisia, mutta myös kauniita jokaista yksityiskohtaa myöten. Rosajou on ylpeästi ranskalainen suunnittelusta, toteutuksesta, pakkauksesta aina kuljetukseen asti, joka takaa helpon laaduntarkkailun. Kaikissa toimitsijoissa Rosajou arvostaa korkealle ekologisen tuotantotavan. Ympäristövastuullisuuden lisäksi Rosajou on sosiaalisesti vastuullinen yritys, joka harjoittaa hyväntekeväisyyttä sekä mm. työllistää invalideja tuoteiden pakkaamisessa.INGREDIENTS : AQUA (WATER), POLYURETHANE-61, SILICA, PPG-2 METHYL ETHER, CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), SODIUM DEHYDROACETATE, PARFUM (FRAGRANCE), PROPYLENE GLYCOL, PEG-150/DECYL ALCOHOL/SMDI COPOLYMER, PPG-30 BUTYL ETHER, PEG-40 CASTOR OIL, CI 74260 (PIGMENT GREEN), ETHYLHEXYLGLYCERIN, AMMONIUM HYDROXIDE, AMMONIUM ACRYLATES COPOLYMER, BENTONITE, AMINOMETHYL PROPANOL, SILICA DIMETHYL SILYLATE, SODIUM LAURYL SULFATE, DISODIUM LAURETH SULFOSUCCINATE, CAPRYLYL GLYCOL, TOCOPHEROL, BHT, PHENOXYETHANOL.


<-Palaa takaisin kategoriaan "Lasten kynsilakat"