• Lasten meikit
  • Laadukasta ja turvallista kosmetiikkaa
  • Lahja 4-12-vuotiaalle
  • Lasten meikit
  • Laadukasta ja turvallista kosmetiikkaa
  • Lahja 4-12-vuotiaalle

Lasten hajuvesi - Barbie - AirVal / Eau de Toilette

Tilapäisesti loppu!

Kuvaus

Hajuveden lisääminen juhliin lähtiessä viimeistelee ihanan odottavan juhlahumun tunteen. Ja tästä kauniista Barbie- pullosta sitä suihkuttaakin mielellään. Sen lisäksi pullo näyttää pöydällä viehättävän tyylikkäältä.

Alkutuoksu: appelsiini, sitruuna, meloni, vihreä omena
Sydäntuoksu: ruusu, jasmiini
Pohjatuoksu: meripihka, setri, santelipuu


Sisältö 30 ml.

Tuoksu on dermatologisesti testattu, ilman parabeeneja ja sopii herkälle iholle.

Eau de Toiletteja suositellaan suihkutettavan ihon sijasta vaatteisiin, jolloin tuoksu kestää pidempään. Lapsien kohdalla kaikkea turhaa kemikaalia iholle lienee syytä muutenkin vältellä. Unteli ei kuitenkaan ota vastuuta jos jokin vaate ei eau de toilettesta pidä!


Tuote ei sisällä nanopartikkeleita, parabeeneja tai ftalaatteja. Tuotetta ei ole testattu eläimillä. Vegaani.


Allergeenit


Laktoosi, gluteeni, munaproteiini, pähkinät jne.? Tuotteisiin ei ole tarkoituksellisesti lisätty mitään ruoka-aineallergeenejä, mutta osa ainesosista on luonnollisia, jolloin täyttä varmuutta ei voida taata.


AirVal yrityksenä


AirVal valmistaa hajuvesiä lapsille ja nuorille. Air-Val International on perheyritys, joka perustettiin Barcelonassa, Espanjassa, vuonna 1979. AirVal tukee Nuria García -säätiötä, jonka tehtävänä on tukea maailman köyhimmän lapsiväestön elinolojen parantamisessa. AirValin tehtaalla on ISO 14001 Environmental Management System -sertifikaatti. Air-Val International on täysin sitoutunut ympäristönsuojeluun; prosessit ja resurssit optimoidaan sekä materiaalien kulutuksessa että valmistusajassa, sekä tarkastetaan, vuosittain.


<- Palaa kategoriaan "Lasten hajuvedet"