• Lasten meikit
  • Ekologisia tuotteita
  • Lahja 4-12-vuotiaalle
  • Lasten meikit
  • Ekologisia tuotteita
  • Lahja 4-12-vuotiaalle

Lasten luonnonkivi-deodorantti - Salt of the earth

Varastossa

Kuvaus


Erinomainen ensidödö = lasten luonnonkivi-deodorantti


On todella yksilöllistä, koska se lapsi/nuori alkaa tuoksahtamaan ei niin miellyttävälle ja voi kaivata jo deodoranttia. Tämä on erinomainen ensidödö nuorelle. Se on täysin luonnollinen ja tuoksuton, mutta kuitenkin stailattu nuorekkaaksi! Täysin turvallinen ja tehokas luonnondeodorantti jokapäiväiseen käyttöön.


Koko: 90g

Natural Beauty Awards 2014- voittaja luonnonmukaisten vartalotuotteiden sarjassa Englannissa!

Käyttöohje:

Hiero kiveä huolellisesti kosteisiin, pestyihin kainaloihin. Jos käytät kuivalle iholle, kasta kivi nopeasti veden alla. Käytä aina puhtaalle iholle. Ei sovi ärsyyntyneelle iholle. Säilytä käytön jälkeen mieluiten ilman korkkia.

INCI: Potassium Alum


Ethän laita kemikaaleja kainaloon?

Salt of the Earth Classic on todella tehokas luonnondeo, jonka vaikutus perustuu mineraalisuolojen antibakteerisiin ominaisuuksiin.

Luonnonmukaiset kristallideodorantti toimii jättäen ihosi pinnalle ohuen kerroksen aitoa potassium alumia eli alunaa, joka on perinteinen antibakteerinen mineraalisuola. Alunaa on käytetty luonnonmukaisena deodoranttina satoja vuosia. Se estää hajua muodostavien bakteerien kasvua tukkimatta kuitenkaan ihohuokosia.


Monta syytä hankkia:


PITKÄKESTOINEN SUOJA Salt of the Earth-deodorantin aktiivinen ainesosa muodostaa ihon pinnalle suojan, joka kestää tavallista pidempään.

EI VALKOISIA JÄLKIÄ Salt of the Earth luonnondeodorantit eivät jätä tavanomaisille deodoranteille tyypillisiä, harmillisia valkoisia tahroja vaatteisiisi. Sano hyvästit tahroille mustassa lempipaidassasi!

SOPII VEGAANEILLE Kristallideodoranttimme eivät sisällä eläinperäisiä ainesosia, joten ne ovat loistava valinta vegetaristeille ja vegaaneille- tai jos et muutenkaan halua eläinkunnan tuotteita kylpyhuoneeseesi.

ELÄINYSTÄVÄLLINEN Deokivien valmistaja Crystal Spring edustaa tiukkaa eläinkokeiden vastaista linjaa. Kaikki Salt of the Earth luonnondeodorantit on testattu ihmisillä ja tarkoitettu ihmisille.