• Lasten meikit
  • Laadukasta ja turvallista kosmetiikkaa lapsille
  • Ilmainen toimitus yli 40€ ostoksille
  • Lasten meikit
  • Laadukasta ja turvallista kosmetiikkaa lapsille
  • Ilmainen toimitus yli 40€ ostoksille

Luumu - lasten kynsilakka - Namaki

Varastossa

Kuvaus

Vaatimattomasti paras lasten kynsilakka!

Ainakin Untelin taustatiimin mielestä. Meidän 5-vuotias Tuotetestaajamme rakastaa lakata kynsiään, mutta perinteiset kynsilakathan sisältävät kemikaaleja, joilla voi olla vakaviakin vaikutuksia terveydelle. Tutkijat kutsuvatkin tolueenia, formaldehydiä ja dibutyyliftalaattia myrkylliseksi trioksi näiden aineiden vakavien vaikutusten vuoksi, ja näille kemikaaleille altistuminen voi vaurioittaa hermojärjestelmää ja hormonitoimintaa, ja kemikaalit on yhdistetty muun muassa syöpään ja hedelmällisyysongelmiin. Ei ihan pikkujuttu siis! Mutta sen takia ei tarvitse luopua kaunistautumisesta, jos lapsi siitä nauttii. Untelin taustatiimi testasi olemassa olevia lasten kynsilakkamerkkejä, joiden ehdottomaksi suosikiksi Namaki nousi. Suurin osa lasten kynsilakoista lähti heti ekalla käsipesulla pois (ja näinä päivinä kun käsiä pestään vähän väliä.. Hitusen liian tylsää), eräs merkki taas jäi aina tahmeaksi jostain syystä. Testailujen kautta löytyi siis Namakin upeat lakat, ja nyt niitä on saatavissa Untelista kaikkine 14 upeine väreineen.

Vesipohjainen, kuorittava kynsilakka

Erityisesti lapsille suunniteltu vesipohjainen kynsilakka! Valmistettu ilman parabeenia, formaldehydiä, ftalaattia, tolueenia, kamferia ja nanohiukkasia. Namakin kynsilakkoja voidaan todellakin käyttää turvallisesti. Helppo käyttää, kuivuu nopeasti ja voidaan poistaa ilman liuotinta, kuten tarra.

Lasten kynsilakan käyttöohje:

Ravista pulloa ennen avaamista.

Levitä lakka puhtaille kynsille. Anna kuivua 1-2 minuuttia. Levitä tarvittaessa toinen kerros. Sulje pullo käytön jälkeen. Lakkaa voidaan säilyttää 12 kuukautta avaamisen jälkeen. Irrota lakka kynnestä raaputtamalla alku yhdestä kulmasta ja vetämällä sitä varovasti.


Tilavuus: 7,5 ml

Tehty Ranskassa

Varoitus : Säilytä pienten lasten ulottumattomissa. Älä niele. Aikuisen käyttöön. Vain ulkoiseen käyttöön. Ei alle 3-vuotiaille lapsille!

Sisältää:

Aqua (Water), Polyurethane-61, Ethylhexyl Acrylate/Styrene Copolymer, PPG-2 Methyl Ether, Silica, Tocopherol, Sodium Dehydroacetate, Mica, PEG-40 Castor Oil, Propylene Glycol, PPG-30 Butyl Ether, PEG-150/Decyl Alcohol/SMDI Copolymer, Styrene/Acrylates Copolymer, Ethylhexylglycerin, Ammonium Acrylates Copolymer, Bentonite, Ammonium Hydroxide, Aminomethyl Propanol, Silica Dimethyl Silylate, Disiloxane, Sodium Lauryl Sulfate, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Disodium Laureth Sulfosuccinate, CI 77007 (Ultramarines), CI 15880 (Red 34 Lake), CI 77891 (Titanium Dioxide), CI 77499 (Iron Oxides)


Namaki-meikkisarjat ovat sertifioituja luomutuotteita

Namaki-meikkisarjat ovat sertifioituja luomutuotteita ja valmistettu yksinomaan luonnollisista raaka-aineista. Orgaaninen sertifikaatti sitouttaa noudattamaan erittäin tiukkoja vaatimuksia ja käyttämään vain ympäristölle vaarattomiksi todettuja raaka-aineita. Tässä yhteydessä koko tuotantoketju (raaka-aineiden toimituksesta pakkauksiin) tarkastetaan vähintään kerran vuodessa. Namaki suosii myös mahdollisimman pieniä pahvipakkauksia muovin sijaan.


<- Palaa takaisin kategoriaan lasten kynsilakat