• Lasten meikit
  • Laadukasta ja turvallista kosmetiikkaa
  • Lahja 4-12-vuotiaalle
  • Ilmainen toimitus yli 59€ ostoksille
  • Lasten meikit
  • Laadukasta ja turvallista kosmetiikkaa
  • Lahja 4-12-vuotiaalle
  • Ilmainen toimitus yli 59€ ostoksille

Mäntyterva - kotimainen palasaippua - Sola

7,00 €
−30 %

4,90 €

Varastossa

Kuvaus

Kotimainen mäntyterva-palasaippua - laatua luonnosta

Voimallinen vegaaninen luonnonsaippua jossa on perinteistä suomalaista mäntytervaa.


Kuinka kukaan olisi voinut kuvitella, että kuumentamalla puun kantoja saataisiin paksua ja tahmaista ainetta, tervaa? Ainoastaan Männyn Henki on voinut kertoa sen ihmisille! Tervaa on perinteisesti käytetty kehon ulkoisten ja sisäisten vaivojen parantamiseen, veneiden, rakennusten ja huonekalujen kyllästämiseen. Kun löydät vanhan kilpikuorisen petäjän, olet löytänyt haltijapuun. Sen juuret ovat Maaemon sisällä ja oksisto nousee taivaisiin. Iät ja ajat se on seisonut paikallaan. Suomalainen suullinen perimätieto ja tarinat osoittavat, kuinka syvästi ja merkittävästi terva on ollut osa jokapäiväistä elämää ja toimeentuloa. Ja on vieläkin!


Paino 60g

Ainesosat: Rypsiöljy*, vesi*, luomukookosöljy, lipeä, mäntykuoriuute*, mäntykantoterva*, risiiniöljy. *Suomalainen/ pohjoiskarjalainen raaka-aine.
INCI: Brassica napus, aqua, cocos nucifera*, sodium hydroxide, pinus pix (bark) extract, pinus pix, ricinus communis. *Certified organic source.


Sola

Solasaippua on kaksikymmentä vuotta vanha kotimainen yritys, jonka saippuapata porisee Juuan kylällä, Pohjois-Karjalassa. Saippuat tehdään huolellisesti käsityönä tutuilla perinteisillä resepteillä. Luonnon kunnioittaminen, puhtaat raaka-aineet sekä rehellinen ja vastuullinen toiminta ovat Solan toiminnan ytimessä.


Valikoimasta löytyy puhtaista ja luonnollisista raaka-aineista tehdyt lisäaineettomat palasaippuat jotka ovat helliä iholle ja luonnolle.

Solasaippualla voit pestä vartalon, hiukset, kasvot ja kädet. Voit käyttää sitä myös parranajoon ja karvanpoistoon, jopa pyykin ja astioiden pesemiseen. Värikkäissä pakkauksissa seikkailevat Karhuemo ja logostakin tuttu Solakka.