fbpx
Lahjatuotteet 4-12-vuotiaalle
Lasten meikit, tehtäväkirjat ja lelut
Ilmainen toimitus yli 70€ ostoksille!

– Ehkä söpöin ikinä!

0 0,00 
Kauppa

Näkymätön Milanna ja kielletty kirja (osa2) – Helena Immonen

26,95  sis. alv

Untelin arvio:
Näkymätön Milanna on loistava; mielikuvituksellinen, sopivasti hiukan jännittävä ja ihmeellinen, silti olematta pelottava. Täysin uusi satumaailma omine erityisine hahmoineen. Laadukasta kotimaista lastenkirjaillisuutta, jota on helppo suositella eteenpäin.
Ikäsuositus: 6-12v. (kustantajan suositus 7v.+)

Varastossa

Kuvaus

Milanna on tuiki tavallinen tyttö, jossa on vain yksi epätavallinen piirre – hän on näkymätön!

Milanna on palannut kotiin huimalta seikkailultaan Näkymättömien kaupungista, ja elämä on livahtanut takaisin tutuille raiteilleen. Kaikki kuitenkin muuttuu jälleen, kun Milannan ja hänen näkyvän ystävänsä Timin maagiset taikakivet alkavat väristä kummallisesti. Se voi tarkoittaa vain yhtä asiaa – jotain on tekeillä Näkymättömien kaupungissa!

Ilkeä pormestari on ottanut kaupungin haltuunsa, eikä virallista totuutta keltaisen sammakon loitsusta saa enää kyseenalaistaa. Jalot kapinalliset kasaavat joukkojaan, mutta lopulta vain kielletty opus Kadonneiden kirjojen kirjastosta voi auttaa lapsia pelastamaan näkymättömät hirmuhallinnon alta. Päästäkseen siihen käsiksi Milannan on kuitenkin luovuttava jostakin arvokkaasta: mitä hän on valmis tekemään purkaakseen loitsun, joka on riivannut itsekkäitä näkymättömiä jo satojen vuosien ajan?

Näkymätön Milanna ja kielletty kirja on taianomaisen Näkymätön Milanna -sarjan toinen osa. Se on henkeäsalpaava kertomus ystävyydestä ja rakkaudesta sekä siitä, miltä tuntuu olla erilainen kuin kaikki muut – ja miten suuria asioita voi tapahtua, kun oppii näkemään myös ne, jotka ovat itseä pienempiä.

Helena Immonen (s. 1986) on espoolainen kirjailija, joka rakastaa hyviä tarinoita. Hän kirjoittaa trillereitä aikuisille ja fantasiaseikkailuja lapsille. Vapaa-ajallaan Immonen liikkuu luonnossa, lukee ja opettelee puutarhanhoitoa. Kirjan hurmaavan mustavalkokuvituksen on tehnyt Nora Surojegin.

Suositusikä 7+

Lisätiedot

Paino 350 g (gramma)
Mitat 209 × 145 × 17 cm (senttimetri)
Ikäsuositus

7v.+

Julkaisuvuosi

2022

Kustantaja

Kumma

Sivumäärä

173

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Näkymätön Milanna ja kielletty kirja (osa2) – Helena Immonen”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...