• Lasten meikit
  • Laadukasta ja turvallista kosmetiikkaa lapsille
  • Ilmainen toimitus yli 40€ ostoksille
  • Lasten meikit
  • Laadukasta ja turvallista kosmetiikkaa lapsille
  • Ilmainen toimitus yli 40€ ostoksille

Pakurin mahti - atooppinen & herkkä iho - kotimainen palasaippua - Sola

Varastossa

Kuvaus

Kotimainen pakuri-palasaippua - laatua luonnosta

Hennon vihreä ja miedosti havumetsältä tuoksuva vegaaninen luomusaippua jossa on voimallista suomalaista pakuria. Sopii koivuhartsin uudistavan vaikutuksen takia erityisesti psoriaatikoille, atoopikoille ja muuten aralle, herkälle iholle. Suomalaiset hennot hiukset rakastavat tätä saippuaa!


Tuuli kuljetti pakkasen halkaiseman koivun tuohen alle vieraan itiön asumaan. Ajan myötä nousi tummanpuhuvia lohkeilevia mykeröitä puun kylkeen. Koivu oli saanut kyljelleen pakurin. Pakuria on sen monien hyvien puolien ansiosta käytetty kansanparannuksessa apuna moneen vaivaan jo 1500-luvulta asti. Pakuri on vahva antioksidantti ja sen sisältämä koivuhartsi eli betuliini tuhoaa bakteereja.


Paino 60g

Ainesosat: Luomurypsiöljy*, luomukookosöljy, risiiniöljy, vesi*, lipeä, pakuri*, setrin, katajan ja männyn eteeriset öljyt. *Suomalainen/pohjoiskarjalainen raaka-aine.
INCI: Brassica napus*, bio cocos nucifera*, ricinus communis, aqua, sodium hydroxide, inonotus obliquus, juniperus virgiana, juniperus communis, pinus sylvestris. *Certified organic source.


Sola

Solasaippua on kaksikymmentä vuotta vanha kotimainen yritys, jonka saippuapata porisee Juuan kylällä, Pohjois-Karjalassa. Saippuat tehdään huolellisesti käsityönä tutuilla perinteisillä resepteillä. Luonnon kunnioittaminen, puhtaat raaka-aineet sekä rehellinen ja vastuullinen toiminta ovat Solan toiminnan ytimessä.


Valikoimasta löytyy puhtaista ja luonnollisista raaka-aineista tehdyt lisäaineettomat palasaippuat jotka ovat helliä iholle ja luonnolle.

Solasaippualla voit pestä vartalon, hiukset, kasvot ja kädet. Voit käyttää sitä myös parranajoon ja karvanpoistoon, jopa pyykin ja astioiden pesemiseen. Värikkäissä pakkauksissa seikkailevat Karhuemo ja logostakin tuttu Solakka.