• Lasten meikit
  • Laadukasta ja turvallista kosmetiikkaa
  • Lahja 4-12-vuotiaalle
  • Lasten meikit
  • Laadukasta ja turvallista kosmetiikkaa
  • Lahja 4-12-vuotiaalle
Pingviini - lelusaippua - The Soap Story

Pingviini - lelusaippua - The Soap Story

7,90 €
−30 %

5,50 €

Varastossa

Kuvaus


Pingviini... Saippuassa? Okei, käsienpesusta tuli heti kiinnostavampaa!


Tee käsienpesusta ja kylvystä seikkailu! Erinomainen keino käsienpesuun kannustamiseen lasten kanssa! Hellävarainen ja ihoystävällinen kasvipohjainen glyseriinisaippua on tarpeeksi hellävarainen pienimmillekin käsille. 100 % vegaani, käsintehty.
Tuoksuna luonnollinen kookos.
Pakkaus on valmistettu kierrätysmuovista.
Ohjeet: Vaahdota käsiin/vartalolle, huuhtele hyvin, vältä aineen joutumista silmiin. Vain ulkoiseen käyttöön. Älä syö. Ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille.


Valmistusmaa UK.

Inci: Aqua, Glycerin, Propylene Glycol, Sodium Stearate, Sorbitol, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Laurate, Sodium Chloride, Parfum, Citric Acid, Sodium Thiosulfate, Pentasodium Pentetate, Tetrasodium Etidronate, CI 42090.


The Soap Story

The Soap Storyn mielestä ihonhoidon tulee olla värikästä, hauskaa ja luonnollista. The Soap Storyltä löytyy valikoima kasvispohjaisia enimmäkseen ympäristöystävällisissä kierrätys- ja kierrätettävissä pakkauksissa olevia tuotteita, joissa käytetään huippuluokan ainesosia. Kaikki tuotteet ovat 100 % vegaanisia ja käsintehtyjä. Tuotteet eivät sisällä parabeeneja.

Kauppiaan kommentti: Todella hyvä ja miellyttävä kookoksen tuoksu, ei ollenkaan liian vahva, mutta silti runsas. Kävi kylässä olevalle hajusteyliherkällekin. Miellyttävä tuntuma, Ei kuivata käsiä. Todella suloinen livenäkin! Hellävarainen, sopii myös kasvojen pesuun.