• Lasten meikit
  • Laadukasta ja turvallista kosmetiikkaa
  • Lahja 4-12-vuotiaalle
  • Lasten meikit
  • Laadukasta ja turvallista kosmetiikkaa
  • Lahja 4-12-vuotiaalle

Tupla hiusmaskara - violetti&vaaleanpunainen - Namaki

Tilapäisesti loppu!

Kuvaus


Upea yksisarvis-hiusmascara raitojen tekemiseen


Mikä on parempaa kuin hiusmaskara jolla saa päheitä raitoja hiuksiin helposti ja turvallisesti? No tietysti tuplapäinen hiusmaskara, jolla teet niin vaaleanpunaisia kuin lilojakin raitoja. Tuotteella on niin Ecocert kuin Cosmebio sertifikaatit ja se on valmistettu Italiassa.


Lasten hiusmascaran käyttöohje:

Helppo levittää kuiville hiuksille. Poimi hiussuortuva, levitä mascaralla väri. Anna kuivua (tai kuivaa). Harjaa jos haluat luonnollisemman lopputuloksen. Huom! Väri tarttuu tämän jälkeenkin jonkin verran käsiin ja ympäristöön. Eli kannattaa käyttää maltillisesti kampaustehosteena. Tämä on kuitenkin lasten tuotteessa hyvä, sillä tuote voidaan poistaa helposti ihan jopa huuhtelemalla, viimeistään shampoopesulla.


Hiusmascara säilyy avaamisen jälkeen n. 6 kuukautta.

Cosmécertin sertifioima COSMOS ORGANIC -sertifioitu COSMOS-standardin mukaisesti.


Varoitus : Säilytä pienten lasten ulottumattomissa. Älä niele. Aikuisen käyttöön. Vain ulkoiseen käyttöön. Ei alle 3-vuotiaille lapsille!


Namaki-meikkisarjat ovat sertifioituja luomutuotteita

Namaki-meikkisarjat ovat sertifioituja luomutuotteita ja valmistettu yksinomaan luonnollisista raaka-aineista. Orgaaninen sertifikaatti sitouttaa noudattamaan erittäin tiukkoja vaatimuksia ja käyttämään vain ympäristölle vaarattomiksi todettuja raaka-aineita. Tässä yhteydessä koko tuotantoketju (raaka-aineiden toimituksesta pakkauksiin) tarkastetaan vähintään kerran vuodessa. Namaki suosii myös mahdollisimman pieniä pahvipakkauksia muovin sijaan.