• Lasten meikit
  • Laadukasta ja turvallista kosmetiikkaa
  • Lahja 4-12-vuotiaalle
  • Lasten meikit
  • Laadukasta ja turvallista kosmetiikkaa
  • Lahja 4-12-vuotiaalle
Vaaleanpunainen - poispestävä kynsilakka - Snails

Vaaleanpunainen - poispestävä kynsilakka - Snails

Tilapäisesti loppu!

Kuvaus

Vedellä poispestävä vaaleanpunainen kynsilakka

Snails-kynsilakat ovat poispestäviä vedellä ja saippualla, sen takia ne ovat myös erinomaisia "pikkusiskon" kynsilakkoja. Kun halutaan lakata kynnet, mutta sitä lakkaa nyt voi mennä vähän sinne ja tänne, ja ne halutaan pestä pois kynsistä leikkimisen jälkeen. Eli tämä kynsilakka todellakin lähtee käsipesussa pois, jonka takia se ei sovellu koko illan lakaksi ilman päällislakkaa. Snailsillä on myös oma päällislakka, jonka lisäämällä kynsilakka pysyy seuraavaan päivään. Kun kauniita kynsiä halutaankin ihailla hieman pidempään.

Pullossa on koristeena suloinen kuminauharusetti, jonka voi laittaa vaikka sormukseksi mätsäämään lakattuihin kynsiin.

Myrkytön, ei testattu eläimillä, luonnollinen.

Valmistusmaa: Eurooppa. Safe 'N' Beautiful on rankalainen yritys, jonka tuotteita valmistetaan osittain myös Kreikassa sekä italiassa.

Safe ‘N’ Beautiful - Snails®

Kuten jo nimestä voi päätellä, Snails® valmistaa laadukasta ja turvallista kosmetiikkaa lapsille. S’N’B: n ensisijainen tavoite ei ole vain luonnonmukainen kosmetiikka, vaan myös raaka-aineiden ensiluokkainen laatu.


INCI: AQUA, STYRENE/ACRYLATES COPOLYMER, PPG-3 METHYL ETHER, PHENOXYETHANOL, DISILOXANE, SODIUM BICARBONATE, PEG-12 DIMETHICONE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, TOCOPHEROL.

May contain/Peut contenir: HECTORITE, PROPYLENE GLYCOL, PEG-150/DECYL ALCOHOL/SMDI COPOLYMER, CALCIUM ALUMINUM BOROSILICATE, CALCIUM SODIUM BOROSILICATE, CI 73360, CI 77891, CI 45410, CI 45380, CI77007, CI 77491, CI 11680, CI 77499, CI 74160, CI 15850, CI 15880, SILICA, BENTONITE, TIN OXIDE, BIS (GLYCIDOXYPHENYL) PROPANE/BISAMINOMETHYLNORBORNANE COPOLYMER, ALUMINUM HYDROXIDE, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, LITHIUM MAGNESIUM SODIUM SILICATE [NANO], ACRYLATES COPOLYMER, TETRASODIUM PYROPHOSPHATE [NANO], POLYBUTYLENE TEREPHTHALATE, ETHYLENE/VA COPOLYMER.


<-Palaa takaisin kategoriaan "Lasten kynsilakat"