fbpx
Kaikki Untelin meikit ja kynsilakat ovat luonnollisia, sopivia lapsen herkälle iholle sekä valmistettu EU:ssa.
No Image Available

Kepler62 – Galactic edition: Kirjat 3 Matka ja 4 Pioneerit

 Suositusikä: +9v.  Kirjailija: Timo Parvela , Bjørn Sortland  Kategoria: Avaruus, Romaanit, Sci-fi  Kuntantaja: WSOY  Julkaistu: 2020  ISBN: 9789510464205  Sivut: 309  Kuvittaja: Pasi Pitkänen  Avainsanat: avaruusKepler62-sarjaplaneetta |
 Kuvaus:

Supersuositun Kepler62-sarjan kolmas ja neljäs osa yhteisniteenä. Be part of the story!

Kepler62-sarjassa joukko lapsia lähetetään kauas avaruuteen tuntemattomalle planeetalle. Kirjoissa Matka ja Pioneerit astutaan vihdoin Kepler62 e:n kamaralle ja kohdataan uusi kotiplaneetta kaikkine vaaroineen.

Kirjassa Matka tähtipurjehtijat kuljettavat lapsia kohti kaukaista planeettaa. Ari epäilee, että lähtijöille ei ole kerrottu kaikkea tulevasta tehtävästä. Kuka nukkuu aluksen ylimääräisessä kapselissa ja miksi Ari herää kesken lennon?

Kirjassa Pioneerit lapset pääsevät perille Kepler62 e -planeetalle, joka osoittautuu kauniiksi ja elinkelpoiseksi. Paratiisissa on kuitenkin varjonsa – Jonin sairaus etenee ja ryhmä löytää jälkiä muista elollisista olennoista. Ovatko ne ystäviä vai vihollisia?

Suosikkikirjailijat Timo Parvela ja norjalainen Bjørn Sortland ovat yhdessä kuvittaja Pasi Pitkäsen kanssa luoneet Kepler62-maailman, jossa lapset kokevat seikkailuja tuntemattomalla planeetalla. Sarja on löytänyt lukijoiden suosion ja Kepler62-kirjoja luetaan jo yli 20 kielellä.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Unteli
Average rating:  
 0 reviews

Other Books From - Avaruus

Kirjailija

Timo Parvela

Timo Parvela (s. 1964 Jyväskylässä) on Suomen luetuimpia kirjailijoita sekä kotimaassa että ulkomailla. Hän on kirjoittanut yli 80 teosta lapsille, nuorille ja aikuisille sekä lisäksi tv-käsikirjoituksia, näytelmiä ja sanoituksia. Parvelan tekstejä on käännetty yli kolmellekymmenelle kielelle, ja niitä on myyty...

Read More

Other Books By - Timo Parvela


 Takaisin