Tyttäreni haaveilee olevansa isona koirapoliisi ja muotisuunnittelija, leikkii usein olevansa metsästäjä, ratsastaja tai prinsessa. Ja sepä se, maailma on auki ja vain mielikuvitus on rajana. Ja osana sitä Unteli haluaa olla. Osana lapsuuden taikaa. Koska poliisipäälikköprinsessa nyt vaan voi kaivata huulipunaa. Tietty!

Unteli haluaa olla simppeli, rehellinen ja silti omansalainen verkkokauppa. Haluamme myydä tuotteita joiden takana voimme ylpeänä seistä. Että asiakas voi shoppailla Untelissa huolettomana; tietoisena siitä, että me olemme jo valmiiksi niin tutkineet kuin testanneetkin tuotteet, ja niistä kerrotaan rehellisesti tuote-esittelyssä. Ja suomeksi! Untelissa et tarvitse apuna google kääntäjää onko se ”grape” nyt greippi vai viinirypäle? Etkä joudu miettiä mitä sitä nyt tuollakin tuotteella tehdään. Tuotteita ei myöskään tarvitse kohtuuttomasti odotella; ne mitä on myynnissä – on hyllyssä.

Olemme ylpeitä monista tuotesarjoista mitä olemme Unteliin jo löytäneet, ja jatkamme loputonta etsimistä. Kosmetiikassa ehdoton vaatimus on, että ne ovat luonnollisia, eurooppalaisia ja valmistettu lapsen herkälle iholle. Leluissa arvostamme laatua ja ajattomuutta. Muovileluissa ei välttämättä ole mitään vikaa, jos ne kestävät aikaa ja niitä on helppo kierrättää seuraavalle leikkijälle. Paperituotteissa mukaan valitaan myös ns. halpistuotteita, koska me kaikki tiedämme kuinka paljon lapset rakastavat askarrella ja piirrellä, eikä sellainen luovuus saisi jäädä kenelläkään lompakon paksuudesta kiinni.

Untelin maaginen maailma sijaitsee Hyvinkäällä, Etelä-Suomessa, mutta sivussa metsän laidalla ja kaurapeltojen keskellä, osana luomulaaksona tunnettua Palopuroa. Toistaiseksi vain verkkokaupana ilman noutomahdollisuutta.

Ja vaikka toisin voisi kuvitella, minut löytänee pihalta keltaiset landsarit jalassa kanoja paijailemasta ja tyrnimarjoja keräilemästä. Kiinnostukseni kosmetiikkaan tuleekin enemmän sen valmistamisesta, raaka-aineista ja niiden puhtaudesta. Sitä tietotaitoa yritän ammentaa myös Unteliin. Lasten tuotteiden tulee olla ehdottomasti turvallisia, myrkyttömiä ja mahdollisimman puhtaita, mutta tasapainossa kivan brändäyksen kanssa. Ja tässä kuvaan astuu tyttäremme; Untelin Virallinen Tuotetestaaja, joka kyllä kertoo mitä mieltä kaikesta on! Tyttäremme leikin riemu on koko yrityksen sielu ja sydän. Olen nimittäin melko varma, että Palopuron metsissä asuu yksisarvisia…

– Mia

UUTISKIRJE

LIITY UNTELIN UUTISKIRJEEN TILAAJAKSI JA SAA TARJOUKSIA & ALENNUKSIA & KUULE UUTUUKSISTA - ENSIMMÄISENÄ!

Uutiskirje lähetetään n. 0-4 kertaa kuukaudessa ja listalta voi poistua koska tahansa!