No Image Available

Rambon talli: Kadonneiden hevosten mysteeri

 1
 Suositusikä: +8v.  Kirjailija: Venny Helén  Kategoria: Helppolukuiset, Hevoset, Kesäloma, Luonto ja eläimet, Romaanit  Kuntantaja: WSOY  Julkaistu: 2024  ISBN: 9789510504178  Sivut: 121  Kuvittaja: Kaisa Pirttinen  Osta
 Kuvaus:

Uusi heppakirjasuosikki on syntynyt!

Fanitetun Schleichtalli Rambo -YouTube-kanavan seikkailut jatkuvat nyt myös kirjoina! Sarjan ensimmäinen osa kertoo suosikkihahmo Elinan saapumisesta Rambon tallille.

Tunnetko jo tallitytöt taikka vuonohevosen Felixin? Rambon tallin väkeen tutustutaan kirjasarjan avausosassa, jossa Elina muuttaa uudelle paikkakunnalle ja aloittaa ratsastamisen Rambon tallilla. Yhtäkkiä tallin hevoset alkavat kadota, ja kisatiimiläiset epäilevät viimeisimpänä tallille tullutta Elinaa. Saako Elina kavereineen selvitettyä kadonneiden hevosten mysteerin?

Rambon tallin tarinat ovat täynnä ystävyyttä, tallidraamaa ja heppojen hoitoa – seikkailuja ja huumoria unohtamatta! Schleichtalli Rambon youtube-videot keräävät joka kuukausi tuhansia nuoria seuraamaan, mitä jännittävää tallilla seuraavaksi tapahtuu.

Venny Helén on 19-vuotias Ulvilassa asuva tubettaja. Hän käsikirjoittaa, lavastaa, ääninäyttelee ja leikkaa suosittuja Schleichtalli Rambo -lyhytelokuvia.

Kaisa Pirttinen on laukaalainen graafikko, joka työskentelee animaattorina Gigglebug Entertainmentillä.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Unteli
Average rating:  
 1 reviews
 by Mia

Helppolukuinen ja mukaansatempaava. Kirjaan on hyvin vangittu Schleichtalli Rambo-fiilis, ja se antaa faneille varmasti paljon! Mutta on myös viihdyttävä, vaikka ei hevosista niin välittäisikään.

Other Books From - Helppolukuiset

Kirjailija

Venny Helén

Venny Helén on multilahjakas 19-vuotias Ulvilassa asuva tubettaja. Hän käsikirjoittaa, lavastaa, ääninäyttelee ja leikkaa suosittuja Schleichtalli Rambo -lyhytelokuvia, sekä kirjoittaa Rambon talli -hevosseikkailukirjasarjaa. Kuvaaja: Sabrina Bqain

Read More

Other Books By - Venny Helén


 Takaisin