No Image Available

Roope, Make ja kiusalliset kiekaisut (osa 2.)

 Suositusikä: +7v.  Kirjailija: Maria Kuutti  Kategoria: Huumori, Mopot, Nykykirjallisuus, Romaanit  Kuntantaja: Myllylahti  Julkaistu: 2023  ISBN: 9789523564435  Sivut: 111  Kuvittaja: Anne Muhonen  Avainsanat: mopoRoope ja Make -sarja |
 Kuvaus:

Riemastuttava varhaisnuortenromaani esiteini-ikäisistä kaveruksista, joiden samaistuttavaa elämää ihastuminen, epämääräiset mopokaupat ja satunnaiset kiekaisut hankaloittavat. Kirja sisältää runsaan kuvituksen, josta osa on sarjakuvakerrontaa.

Kuutosluokkalaiset Roope ja Make eivät vähästä lannistu vaan yrittävät edelleen hankkia kesämopoa. Maken mielestä mopo on tärkein asia elämässä – harmi vain, että Roopen ajatukset tuntuvat olevan muualla.

Roopen huomion on vienyt luokalle tullut uusi tyttö, joka on ehkä maailman kaunein. Siksi osa moposäästöistä on tietysti sijoitettava lahjaksi sopivaan keräilyharvinaisuuteen. Hajamielisyyksissään Roope tulee myös luvanneeksi yhtä ja toista, mitä saa myöhemmin katua.

Kun mopoasiat eivät tunnu etenevän, Make lupaa hoitaa homman. Mutta voiko Roope luottaa hivenen ylivilkkaaseen ystäväänsä? Yhteen asiaan Roope ei ainakaan luota: omaan ääneensä. Se kun saattaa pettää vaikka kesken tärkeän esityksen. Ja onko Roope itsekään aina luotettava kaveri?

Kangasniemeläinen Maria Kuutti on kirjailija, äidinkielenopettaja, kirjastonhoitaja ja sanataideohjaaja. Hän on kirjoittanut parikymmentä kirjaa. Varhaisnuorille suunnatun sarjan avausosa Roope, Make ja lusikkatesti ilmestyi vuonna 2021.

Vantaalainen Anne Muhonen on kuvittaja, sarjakuvantekijä ja toimittaja. Häneltä on julkaistu yli kolmekymmentä teosta.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Unteli
Average rating:  
 0 reviews

Other Books From - Huumori

Kirjailija

Maria Kuutti

Maria Kuutti (s. 1980) asuu Kangasniemellä Puulan rannalla. Hän on taustaltaan äidinkielenopettaja, sanataideohjaaja ja kirjastonhoitaja. Kuutti on kirjoittanut yli kaksikymmentä lastenkirjaa, mm. Anna ja Elvis-, Onni ja Aada- sekä Onnenpotku-sarjaa. Kuutti tekee paljon koulu- ja päiväkotivierailuja ja puhuu niillä muun...

Read More

Other Books By - Maria Kuutti


 Takaisin