fbpx
Kaikki Untelin meikit ja kynsilakat ovat luonnollisia, sopivia lapsen herkälle iholle sekä valmistettu EU:ssa.

Lasten päheä tiikerireppu – Asennetta vastuullisesti

YLX Original valmistaa laadukkaita, vastuullisia ja ennen kaikkea tyylikkäitä reppuja lapsille. Repussa on tilava sisätila, joissa on monia taskuja ja pusseja, jossa tavarat, jopa juomapullot, pysyvät pystyssä ja järjestyksessä. Reppu on valmistettu 100% kierrätetystä polyesteristä (32:sta 0,5dl muovipullosta) ja on täysin vedenpitävä. Reppu on mukava ja siinä on tietysti myös säädettävät olkaimet.

Yritys: Alankomaat / Valmistusmaa: Myanmar

Mitat 28 x 23 x 10 cm

Paino 360g
Kapasiteetti 6,4l

YLX – Tarina yrityksen takana

Sattumanvarainen katse pieneen tyttöön Yangonin kaduilla vuonna 2017 sai Jeroenin matkalle, joka lopulta johti YLX:n perustamiseen ja sen visioon. Vain noin 7-vuotias (ei paljon vanhempi kuin Jeroenin oma poika tuolloin) pikkutyttö istui kaupungin teollisuusalueella muoviroskakasassa. Jeroen oli tullut Yangoniin haluten perustaa toisen tehtaansa, mutta tämä yksittäinen sydäntä särkevä kuva toi hänelle selväksi, tavalla, jota sanat eivät riitä, maailman teollisuuden todelliset kustannukset ja sen aiheuttamat verot planeetalle ja ihmisille. Näky oli katalysaattori, joka muutti hänen ajattelutapaansa ja vahvisti hänen suuntansa asettaa etusijalle ihmiset ja planeetta – ei voitto.

Joris taas ei tarvinnut sellaista kuvaa vahvistaakseen aatteitaan. Hän oli kasvanut Ranskan maaseudulla ja oli aina ollut luonnonystävä. Matkustaessaan ympäri maailmaa nähdäkseen sen ihmeitä, hän oli pitkään ollut tietoinen tuotteiden valmistuksessa koituvista jäteongelmista. Hän on aina ollut raivoissaan kaikesta ympärillämme olevasta roskasta.

Kun Jeroen ja Joris tapasivat, he jakoivat saman vision ja perustivat YLX:n omana osanaan torjua globaaleja kriisejä. Rakastaen ja kunnioittaen luontoa, tuota pientä tyttöä Yangonissa ja kaikkia muita hänen kaltaisissa olosuhteissa ympäri maailmaa, he lähtivät tielleen luodakseen todella eettistä ja kestävää liiketoimintaa.

Paino 34 g (gramma)
Mitat 28 × 10 × 23 cm (senttimetri)
Hahmo/eläin

Tiikeri

Materiaali

Kierrätysmuovi

Tuotemerkki

YLX Travel Gear

Valmistusmaa

Myanmar

Väri

Vaaleanpunainen

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tiikeri lastenreppu – 100% kierrätysmuovia – YLX Travel Gear”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...

Katselit näitä

  • Recently Viewed Products is a function which helps you keep track of your recent viewing history.
    Shop Now