fbpx
Kaikki Untelin meikit ja kynsilakat ovat luonnollisia, sopivia lapsen herkälle iholle sekä valmistettu EU:ssa.

Trakehneninhevonen figuuri lelu

Bullylandin hevoset sopivat kokonsa puolesta samaan talliin ja leikkeihin kuin muutkin hevosfiguurimerkit Schleich, Papo ja Mojo. Mutta Bullyland figuurien mahdolliset varusteet (satula, suitset) eivät ole irtonaisia.

Bullyland
on saksalainen 50 vuotta vanha yritys, jonka missiona on tuoda lapsille laadukkaita figuureita jokaiseen makuun. Figuurit ovat laadukkaita ja hyvin viimeistelyjä; käsinmaalattuja. Korkea laatustandardi näkyy myös lukemattomissa Spiel-gut Siegel -palkinnoissa.

Trakehneninhevonen

Trakehneninhevonen (myös trakehner tai itäpreussinhevonen) on saksalainen puoliverinen hevosrotu, jonka juuret ovat entisessä Itä-Preussissa: alue kuuluu nykyisin Venäjään ja Puolaan. Rotu on nimetty Trakehnen-nimisen paikkakunnan mukaan. Tyypiltään trakehneninhevonen on lämminverinen ratsuhevonen. Trakehneninhevonen on säkäkorkeudeltaan noin 160–170 cm ja väriltään (usein tumma) yksivärinen tai kimo. Sillä on vahva, mutta hienostunut rakenne, ja luonteeltaan se on innokas, älykäs ja vilkas, mutta tasainen ja miellyttämishaluinen. Trakehneninhevonen on edelleen huippuluokan kilparatsu: erinomaiset liikkeet tekevät siitä mainion kouluhevosen, vahva takaosa, nivelet ja lihakset hyvän hyppääjän, ja kevyen rakenteensa ansiosta trakehneninhevonen menestyy muita puoliverirotuja paremmin myös kenttäkilpailuissa.
Wikipedia

Hahmo/eläin

Hevonen/poni

Väri

Ruskea

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Trakehneninhevonen, ruuna – Bullyland”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...

Katselit näitä

  • Recently Viewed Products is a function which helps you keep track of your recent viewing history.
    Shop Now