Kesäale tulossa pian!
No Image Available

Agenttimummo ja salainen huussi (osa 2.)

 Suositusikä: +9v.  Kirjailija: Ilkka Olavi  Kategoria: Isovanhemmat, Konsoli/tietokonepelit, Romaanit, Seikkailu, Supersankari  Kuntantaja: Into Kustannus  Julkaistu: 2024  ISBN: 9789523934740  Sivut: 200  Kuvittaja: Kai Vaalio  Avainsanat: Agenttimummo-sarjamummosupersankaritekoäly |
 Kuvaus:

Tekoälyvarkaita, tuntemattomia koodeja ja turbohuusseja!

Rauha-mummo on uuden rikoksen jäljillä ja tarvitsee taas tyttärenpoikansa Alexin apua. Peli kovenee, sillä salaperäinen Hopeakettu on päättänyt saada haltuunsa tekoälyohjelmiston, jota mummo säilyttää muistitikullaan. Miten Alex ja mummo voivat estää Hopeaketun katalat aikeet, kun mummo ei edes muista, minne muistitikun on piilottanut?

Kun Alexin Fortnite-pelitili kaapataan ja hänen vanha vihollisensa Veikko ilmaantuu mukaan kuvioihin, koko operaatio muuttuu kertaheitolla henkilökohtaisemmaksi. Vaaralliseksi käyvässä kuviossa panoksena on paljon muutakin kuin se, onnistuuko Hopeakettu valjastamaan tekoälyn aseeksi koko maailmaa vastaan.

Hillitön Agenttimummo ja salainen huussi jatkaa vauhdikasta seikkailua samassa hengessä kuin sarjan ensimmäinen osa, Agenttimummo ja lentävät tekarit.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Unteli
Average rating:  
 0 reviews

Other Books From - Isovanhemmat

Kirjailija

Ilkka Olavi

Ilkka Olavi (16.10.1989, Kouvola) on suomalainen kirjailija ja näyttelijä. Uransa kirjoittajana Olavi aloitti 16-vuotiaana Kouvolan Sanomissa, jonka nuorten palstalle hän kirjoitti kolumneja ja artikkeleita. Myöhemmin Olavi siirtyi avustamaan jo lakkautettua Demi-lehteä, jossa vastasi vuodesta 2009 vuoteen 2012 nuorten lukijoiden esittämiin...

Read More

Other Books By - Ilkka Olavi


 Takaisin