NYT ILMAINEN TOIMITUS YLI 30€ TILAUKSILLE! (NORM. 70€)
No Image Available

Herra Hirmu ja hurja torakkaimuri

 Suositusikä: +6v.  Kirjailija: Ilkka Olavi  Kategoria: Kesäloma, Romaanit, Seikkailu  Kuntantaja: Atrain&Nord  Julkaistu: 2021  ISBN: 9789523154964  Sivut: 86  Avainsanat: torakka |
 Kuvaus:

Eerikan ja Elmerin kesä saa odottamattoman käänteen, kun Nekkutiellä puhkeaa torakkaepidemia ja naapuruston lapset katoavat jäljettömiin. Samaan aikaan outo Herra Hirmu muuttaa kaukomailta Hurjanmutkan vanhaan autiotaloon ja lumoaa vanhemmat hurjalla torakkaimurillaan.

Sisarukset löytävät itsensä katastrofin – tai katastryyfin, kuten sitä Nekkutiellä kutsutaan – keskeltä, kun Hirmu taikoo vanhemmat pauloihinsa ja lapset yksi kerrallaan torakoiksi. Ehtivätkö Eerika ja Elmeri pelastaa jäätelökesän ja Nekkutien ennen kuin torakkaimuri silpoo lapset tuusannuuskaksi?

Herra Hirmu ja hurja torakkaimuri yhdistelee ovelasti vanhaa ja uutta. Raikkaat hahmot pallottelevat perinteisemmän tarinankerronnan kanssa, jossa lasten on selvitettävä kesän torakankokoinen mysteeri.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Unteli
Average rating:  
 0 reviews

Other Books From - Kesäloma

Kirjailija

Ilkka Olavi

Ilkka Olavi (16.10.1989, Kouvola) on suomalainen kirjailija ja näyttelijä. Uransa kirjoittajana Olavi aloitti 16-vuotiaana Kouvolan Sanomissa, jonka nuorten palstalle hän kirjoitti kolumneja ja artikkeleita. Myöhemmin Olavi siirtyi avustamaan jo lakkautettua Demi-lehteä, jossa vastasi vuodesta 2009 vuoteen 2012 nuorten lukijoiden esittämiin...

Read More

Other Books By - Ilkka Olavi


 Takaisin