No Image Available

Poika ullakolla, poika kellarissa

 1
 Suositusikä: +8v.  Kirjailija: Salla Simukka  Kategoria: Kesäloma, Mysteeri, Romaanit, Seikkailu, Toinen maailma, Ystävyys  Kuntantaja: Tammi  Julkaistu: 2024  ISBN: 9789520458713  Sivut: 192  Kuvittaja: JP Ahonen  Avainsanat: ystävyys |
 Kuvaus:

Mitä tekisit, jos löytäisit kotitalostasi salaisen huoneen?

Jännittävä ja koskettava lastenromaani kahdesta pojasta, jotka asuvat samassa talossa mutta eri todellisuuksissa. Voiko ystävyys ylittää maailmoja erottavan rajan?

10-vuotiaan Alexiksen perhe muuttaa taloon, josta hän saa unelmiensa ullakkohuoneen. Niin ikään 10-vuotiaan Maxin perhe muuttaa taloon, jossa häntä odottaa upea kellarihuone. Pian pojat huomaavat, että heidän kotitaloissaan on jotain omituista: Alexis kuulee ääniä talon alta, vaikka heillä ei ole kellaria. Maxin korviin kantautuu soittoa ullakolta, vaikka siellä ei ole ketään.

Kun pojat viimein kohtaavat, heille käy selväksi, että vain he kaksi pystyvät öiseen aikaan vierailemaan toistensa maailmoissa. Mutta vaarantaako heidän ystävyytensä kaiken, kun maailmat alkavat sekoittua toisiinsa?

“Onko tämä unta vai totta?

Sekä että. Parhaat unet usein ovat.”

Salla Simukka (s.1981) on tamperelainen kirjailija, joka on tullut niin Suomessa kuin maailmallakin tunnetuksi ennen kaikkea nuorille aikuisille suunnatusta Lumikki-trilogiastaan. Lapsille hän on aiemmin kirjoittanut LukuVarkaus-palkitun saturomaanin Sisarla.

JP Ahonen on tamperelainen sarjakuvantekijä ja kuvittaja, joka tunnetaan muun muassa kulttisuosioon nousseesta Villimpi Pohjola -strippisarjasta. Hänen maineikkain työnsä on kuitenkin kansainväliseksi ilmiöksi muodostunut taideprojekti Belzebubs, joka yhdistelee uniikilla tavalla sarjakuvaa, musiikkia ja animaatiota. Ahonen työstää paraikaa Belzebubsista myös animaatiosarjaa yhteistyössä Pyjama Filmsin ja Ylen kanssa.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Unteli
Average rating:  
 1 reviews
 by Mia

Kutkuttavan erilainen ja kiehtova.

Other Books From - Kesäloma

Kirjailija

Salla Simukka

Salla Simukka (s. 1981) on tamperelainen kirjailija. Runsaasti huomiota saanut esikoisteos Kun enkelit katsovat muualle julkaistiin vuonna 2002. Simukalle on myönnetty kaksikymmenvuotisen kirjailijanuransa aikana lukuisia arvostettuja kirjallisuuspalkintoja, kuten Suomi- ja Topelius-palkinto. Salla Simukka on saavuttanut suosiota nuortenkirjailijana myös kansainvälisesti. Lumikki-trilogia...

Read More

Other Books By - Salla Simukka


 Takaisin