Kesäale tulossa pian!
No Image Available

Superserkut ja koirakuume

 1
 Suositusikä: +5v.  Kirjailija: Juha Siro  Kategoria: Kesäloma, Koirat, Luonto ja eläimet, Nykykirjallisuus, Romaanit  Kuntantaja: Avain  Julkaistu: 2024  ISBN: 9789523045439  Sivut: 109  Avainsanat: koiraserkkuvehnäterrieri |
 Kuvaus:

Yhtenä kesäpäivänä pikkumetsässä alkaa tapahtua kummia. Saiman ja Selman koirakuume kohoaa ennätyslukemiin. Se johtaa tyttöjen protesteihin ja koiravaatimuksiin! Kaupunkiserkku Lumillakin on Toffee-kissa. Tytöt käyvät yhdessä Särkänniemen Koiramäessä, ja Tassuteatterissa räppää Haukku-Paukku. Se ei kuumetta laske – päinvastoin!
Vanhemmat vetoavat koira-allergiaan, mutta tytöt eivät lannistu. Seuraa seikkailuja ja kiperiä tilanteita toisensa perään. Ärrrrsyttävä harakkakin sotkee suunnitelmat, ennen kuin kesä alkaa kääntyä syksyyn.

Kirja kertoo toiveista, kasvusta ja ystävyydestä – ja hillittömästä koirakuumeesta.

Juha Siro on tamperelainen, useasti palkittu kirjailija, joka on julkaissut runoja, romaaneja ja lastenkirjan Oiva ja aikasormus. Superserkut ja koirakuume on hänen viidestoista teoksensa.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Unteli
Average rating:  
 1 reviews
 by Mia

Soljuva, sanoilla leikittelevä ja ilakoiva. Hyvin lapsen mielenmaisemaa kuvaava kevyt kirja, josta meillä lapsi tykkäsi.

Other Books From - Kesäloma

Kirjailija

Juha Siro

Juha Siro (s. 24.6.1951) on useasti palkittu kirjailija, runoilija ja kirjallisuuskriitikko. Siro on saanut Suomen Kirjailijaliiton palkinnon ja Olvi-säätiön kirjallisuuspalkinnon, ja Tampereen kaupungin luovan kirjallisuuden palkinto on myönnetty hänelle viisi kertaa. Juha Siron tekstejä on käännetty englanniksi, venäjäksi ja unkariksi,...

Read More

Other Books By - Juha Siro


 Takaisin