No Image Available

Jugi ja öinen viheltelijä (osa 3.)

 Suositusikä: +7v.  Kirjailija: Jukka-Pekka Palviainen  Kategoria: Kesäloma, Mysteeri, Nykykirjallisuus, Romaanit, Sirkus  Kuntantaja: Myllylahti  Julkaistu: 2023  ISBN: 9789523564442  Sivut: 123  Avainsanat: jugi-sarjakissaRaumasirkus |
 Kuvaus:

Kadonneet lemmikkieläimet, värikäs sirkus ja Vanhan Rauman hämärät kujat täyttävät Jugin ja hänen ystäviensä kesäloman viimeiset päivät. Alakouluikäisille suunnatuissa Jugi-kirjoissa on kihelmöivää jännitystä ja kutkuttavaa huumoria.

Jugin saama öinen viesti kutsuu hänet mantereelle selvittämään kadonneen kissan arvoitusta. Mukaan lähtee tietenkin pikkusisko Irri sekä kaverit Moro ja Urkki. Heille selviää, että Vanhan Rauman kujilla liikkuu outo hahmo, jota kiinnostaa muiden ihmisten lemmikit.
Pian paikkakunnalle saapuu sirkus, ja lapset ystävystyvät nuoren trapetsitaiteilijan kanssa. Mutta onko heistä apua, kun yhä uhkarohkeammaksi käyvä lemmikkieläinvaras iskee myös sirkuksen eläimiin?
Kuka on tuo outo hahmo Vanhan Rauman kujilla ja mitä hän tekee varastamillaan eläimillä?

Jukka-Pekka Palviainen on useita palkintoja ja palkintoehdokkuuksia saanut kirjailija, jonka laaja tuotanto sisältää kirjoja niin lapsille, nuorille kuin aikuisillekin. Jugi ja öinen viheltelijä on Jugi-sarjan kolmas osa.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Unteli
Average rating:  
 0 reviews

Other Books From - Kesäloma

Kirjailija

Jukka-Pekka Palviainen

Jukka-Pekka Palviainen on useita palkintoja ja palkintoehdokkuuksia saanut kirjailija, jonka laaja tuotanto sisältää kirjoja niin lapsille, nuorille kuin aikuisillekin. Jukka-Pekka on kotoisin Raumalta, mutta asuu tällä hetkellä Sastamalassa. Jukka-Pekalla on vaimo ja kaksi aikuista tytärtä. Koulutukseltaan hän on lastentarhanopettaja, mutta...

Read More

Other Books By - Jukka-Pekka Palviainen


 Takaisin