No Image Available

Ella ja kaverit Itämeren pelastajina

 Suositusikä: +7v.  Kirjailija: Timo Parvela  Kategoria: Helppolukuiset, Huumori, Koulu, Luonnonsuojelu, Luonto ja eläimet, Meri / saaristo, Opettavainen, Romaanit  Kuntantaja: Tammi  Julkaistu: 2024  ISBN: 9789520461904  Sivut: 96  Kuvittaja: Anni Nykänen  Avainsanat: Ella-sarjaItämerikoululuonnonsuojelu |
 Kuvaus:

Kaikki virtaa Itämerelle!

Kun Sampan Batman-sormus putoaa vessanpönttöön, Ella ja kaverit päättävät pelastaa sen.

Jäljitystehtävä vie oppilaat viemäreiden ja jokien kautta aina Itämeren rannalle asti, ja he kohtaavat niin viljelijän, vaahtoajan, ploggaajan, tähyilijän, merikarhun kuin sukeltajankin. Samalla he huomaavat, että pelastusta tarvitsee sormuksen lisäksi myös koko Itämeri.

Kirja on toteutettu yhteistyössä Itämeren suojeluun erikoistuneen John Nurmisen Säätiön kanssa. Kirjassa on vauhdikkaan ja humoristisen tarinan lisäksi tietoa Itämerestä ja siitä, miten voimme kaikki yhdessä pitää huolta merestä ja sen eliöistä.

Timo Parvelan Ella ja kaverit -sarja on riemastuttanut lukijoita ympäri maailman lähes 30 vuotta! Kirjojen pohjalta on tehty elokuvia, näytelmiä ja lauluja, ja nyt kolmannella luokalla vauhtia kiihdyttää Anni Nykäsen repäisevä ja sarjakuvamainen kuvitus.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Unteli
Average rating:  
 0 reviews

Other Books From - Helppolukuiset

Kirjailija

Timo Parvela

Timo Parvela (s. 1964 Jyväskylässä) on Suomen luetuimpia kirjailijoita sekä kotimaassa että ulkomailla. Hän on kirjoittanut yli 80 teosta lapsille, nuorille ja aikuisille sekä lisäksi tv-käsikirjoituksia, näytelmiä ja sanoituksia. Parvelan tekstejä on käännetty yli kolmellekymmenelle kielelle, ja niitä on myyty...

Read More

Other Books By - Timo Parvela


 Takaisin