fbpx
Kaikki Untelin meikit ja kynsilakat ovat luonnollisia, sopivia lapsen herkälle iholle sekä valmistettu EU:ssa.
No Image Available

Ella ja kaverit menevät metsään

 Suositusikä: +7v.  Kirjailija: Timo Parvela  Kategoria: Helppolukuiset, Huumori, Koulu, Luonto ja retkeily, Romaanit  Kuntantaja: Tammi  Julkaistu: 2013  ISBN: 9789513159979  Sivut: 127  Kuvittaja: Mervi Lindman  Avainsanat: Ella-sarjakesälomakoulumetsäretkeily |
 Kuvaus:

Minä olen Ella. Olen nyt kesälomalla. Me menemme metsään. Se johtuu siitä, että opettaja päätti perustaa sinne kesäleirin.

Uudessa kirjassa Ella ja kaverit opettelevat luonnossa tarvittavia taitoja: yöpymään, tekemään nuotion, pyydystämään hirven, suojelemaan saukkoja sekä tunnistamaan luonnon ääniä.

– Tuuli kahisuttaa koivun lehtiä, opettaja tunnisti ensimmäisen äänen.
– Hyttyset inisevät, tunnisti Tiina.
– Hämähäkki kävelee opettajan tukassa, tunnisti Pate.
– Et sinä voi sellaista kuulla, minä hämmästyin.
– En voikaan, mutta minä näen sen. Se on aika iso, Pate täsmensi.
– Opettaja kiljuu, Tuukka tunnisti.
– Opettaja meni uimaan vaatteet päällä, Samppa tunnisti.

Ella ja kaverit menevät metsään on kesäinen luontoseikkailu, josta ei vauhtia ja vinkeitä tilanteita puutu. Ellan ja kavereiden seurassa viihtyy koko suku!

Kirkkonummelaisen Timo Parvelan lasten- ja nuortenkirjoja luetaan ympäri maailmaa, erityisesti Saksassa hänen suosionsa on valtaisaa. Parvela tunnetaan myös käsikirjoittajana sekä kolumnistina.

Lahjakas ja myös ulkomailla rakastettu kuvittaja Mervi Lindman on aiemmin tehnyt Ella-kirjoihin kansia. Tässä kirjassa Ellan ja kavereiden maailma herää eloon Lindmanin sävykkäiden piirroskuvien myötä.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Unteli
Average rating:  
 0 reviews

Other Books From - Helppolukuiset

Kirjailija

Timo Parvela

Timo Parvela (s. 1964 Jyväskylässä) on Suomen luetuimpia kirjailijoita sekä kotimaassa että ulkomailla. Hän on kirjoittanut yli 80 teosta lapsille, nuorille ja aikuisille sekä lisäksi tv-käsikirjoituksia, näytelmiä ja sanoituksia. Parvelan tekstejä on käännetty yli kolmellekymmenelle kielelle, ja niitä on myyty...

Read More

Other Books By - Timo Parvela


 Takaisin