Kesäale tulossa pian!
No Image Available

Kasvoton – IIK!10

 Suositusikä: +7v.  Kirjailija: Anu Holopainen  Kategoria: Helppolukuiset, Jännitys ja kauhu, Romaanit  Kuntantaja: Myllylahti  Julkaistu: 2023  ISBN: 9789523564411  Sivut: 147  Avainsanat: Buffy VampyyrintappajademoniIIK-sarjakauhusisarukset |
 Kuvaus:

Sarjan huikea päätös! IIK!-kauhuromaanien viimeinen osa nostaa hattua legendaariselle Buffy Vampyyrintappaja -sarjalle. Helppolukuinen, maltillisen pituinen ja sopivan jännittävä tarina houkuttelee myös vähemmän lukevia lapsia uppoutumaan kirjaan.

Sakun ja Sussan pikkusisko Siiri on osoittanut erikoisia kykyjä jo aiemmin, ja viimein selviää syy: hän kantaa sisällään maagista salpaa, joka avaa ja sulkee Paholaisen porttia. Salpa tulee tarpeeseen, sillä valtava ja vaarallinen demoni Kasvoton pyrkii ihmisten maailmaa valloittamaan.

Kaksosilla ja Siirillä on onneksi apunaan neljä ihmissutta sekä Midi, jonka yhteydet henkimaailmaan tuovat tärkeää tietoa. Kasvoton onnistuu kuitenkin selvittämään salvan olinpaikan ennen kuin lapset ehtivät keksiä, kuinka salpaa ylipäätään käytetään, ja Siiri on jälleen tulilinjalla.

Kun Kasvottoman kätyrit alkavat hyökkäillä keskellä päivää, on pakko ryhtyä vastatoimiin. Kaksoset, Siiri, susilauma ja Midi lähtevät tutkimaan Paholaisen porttia toivoen keksivänsä keinon sen sulkemiseksi. Kasvoton on kuitenkin askeleen edellä, ja jokaisen voimia koetellaan suuressa lopputaistelussa.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Unteli
Average rating:  
 0 reviews

Other Books From - Helppolukuiset

Kirjailija

Anu Holopainen

Helsinkiläinen Anu Holopainen kirjoittaa spekulatiivista fiktiota nuorille ja aikuisille, harrastaa videopelaamista ja rakastaa luontoa. Holopaisen tieteisromaani Molemmin jaloin (Karisto 2006) oli Finlandia Junior -ehdokas, ja Syysmaa-fantasiasarja sai Suomen Tolkien-seuran myöntämän Kuvastaja-kunniamaininnan 2021. Anu Instassa Kuva: Anu Holopainen. Kuva Jonne Räsänen/...

Read More

Other Books By - Anu Holopainen


 Takaisin