No Image Available

Nasta ja Turbo Neliveto

 Suositusikä: +5v.  Kirjailija: Lauri Hirvonen  Kategoria: Helppolukuiset, Romaanit, Synttärit  Kuntantaja: Kustannus-Mäkelä  Julkaistu: 2016  ISBN: 9789518838862  Sivut: 80  Avainsanat: pyöräsynttärit |
 Kuvaus:

Nasta ja hänen paras kaverinsa Toivo menevät korjauttamaan polkupyörää Nastan ukin luokse. Paljastuu, että ukilla on syntymäpäivät, mutta poikien järkytykseksi luvassa ei ole vieraita, saati kakkua tai lahjoja – vain pelkkää jäistä pullaa.

Nasta ja Toivo ryhtyvät puuhaamaan ukille kunnon yllätystä. Apuun saadaan Toivon isosisko Elina, ja mukana touhuissa häärii myös Nastan lemmikki Takku, poliisikoirakoulusta haaveileva pieni koira.
Eipä aikaakaan, kun pojilla on peräti kaksi lahjaideaa: pääsy rokkikonserttiin ja ikioma hevonen! Kaikki ei kuitenkaan suju aivan nuottien mukaan, ja kohta hevosesta pitäisi päästä jo eroon, mutta se on helpommin sanottu kuin tehty.

Onneksi sentään ukin konsertti-ilta toteutuu suunnitelmien mukaan ja syntymäpäiväleivoksetkin saadaan. Tai niin voisi ainakin luulla… Kirjassa on värikuvitus.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Unteli
Average rating:  
 0 reviews

Other Books From - Helppolukuiset

Kirjailija

Lauri Hirvonen

Lauri Hirvonen (s. 1981) on oululainen lastenkirjailija-kuvittaja. Hirvonen viihtyy kuvakirjojen parissa, koska niissä tarinoita pääsee kertomaan niin tekstin kuin kuvienkin voimin. Hirvonen kuvittaa teoksensa itse, joten kirjoittaminen ja visuaalinen maailma ovat vuorovaikutuksessa jo tekovaiheessa. Hän on kirjoittanut ja kuvittanut useita...

Read More

Other Books By - Lauri Hirvonen


 Takaisin