No Image Available

Ruben ja ratikkaralli (osa 3.)

 Suositusikä: +9v.  Kirjailija: Netta Walldén  Kategoria: Anni Polva, Romaanit, Seikkailu  Kuntantaja: WSOY  Julkaistu: 2013  ISBN: 9789510399019  Sivut: 160  Kuvittaja: Laura Valojärvi  Avainsanat: Ruben-sarja |
 Kuvaus:

Järki käteen ja kädet ohjauspyörälle!

Suosittu Ruben-sarja on tulvillaan kielen ja mielikuvituksen hurmaa sekä lämmintä huumoria.

Sateen piiskaaman Saarnilaakson elämä näyttää pysähtyneen paikoilleen, kunnes alkaa tapahtua: raitiovaunut syöksyvät puutarhoihin, savupiippu sylkee kirjoja kattojen ylle, naapuritalo pullistelee liitoksissaan ja Rubenin digitaalinen ajastin huutaa räjähdysvaaraa.

Pinterän perheen elämä uhkaa suistua raiteiltaan, kun Valdemar hylkää rakkaan nojatuolinsa ja katoaa jäljettömiin. Ruben on kuitenkin tilanteen tasalla, mutta saadaanko kaaokseen järjestys ennen kuin seuraava saderintama vyöryy Saarnilaakson ylle?

Netta Walldénin (s. 1973) Saarnilaakson mysteerien kolmas, itsenäinen jatko-osa on kunnianosoitus ihmisen sisällä kytevälle seikkailunhalulle ja ennakkoluuloista luopumiselle.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Unteli
Average rating:  
 0 reviews

Kirjailija

Netta Walldén

Netta Walldén on Helsingissä asuva äidinkielen ja kirjallisuuden opettaja, lastenkirjailija sekä kirjallisuuden alan freelances. Hänen kirjoittamansa Ruben-sarjan kolmas osa Ruben ja ratikkaralli sai vuonna 2013 Anni Polva -lastenkirjallisuuspalkinnon.

Read More

Other Books By - Netta Walldén


 Takaisin