No Image Available

Ruben ja kadonneet karaatit (osa 4.)

 Suositusikä: +9v.  Kirjailija: Netta Walldén  Kategoria: Dekkari, Romaanit, Rosvo  Kuntantaja: WSOY  Julkaistu: 2015  ISBN: 9789510408711  Sivut: 107  Kuvittaja: Laura Valojärvi  Avainsanat: Ruben-sarja |
 Kuvaus:

Kolmekymmentä vuotta, nolla ratkaistua tapausta!

Palkitun mysteerisarjan neljäs osa on hulvaton timanttiralli, jonka kyydissä saa ulvoa naurusta ja jännityksestä.

Kun timanttivaras Vili Pii saa vihiä Saarnilaakson pikkukaupungin tehottomista poliisivoimista, on hänen seuraavan iskunsa kohde selvä. Pahaksi onnekseen Vili Pii ei tiedä, että kaupungissa asuu myös nenänsä joka rikokseen tunkeva Ruben

Käynnistyy tapahtumien ketju, joka on pullollaan kimurantteja juonenkäänteitä, omistajaansa vaihtavia jalokiviä ja hervotonta tilannekomiikkaa. Vauhdikkaassa ajojahdissa hyörivät tietysti toistaitoiset poliisivoimat, nokkela Ruben sekä tapahtumat salaperäisesti yhteen sitova rouva Mallamud.

Missä olivat timantit? Tässä takapajuisessa Saarnilaakson kaupungissa yhä, se oli selvä, mutta kenen hallussa?

Netta Walldénin (s. 1973) edellinen romaani Ruben ja ratikkaralli sai Anni Polva palkinnon (2013), joka jaetaan parhaalle lasten tai nuorten sarjakirjalle. Sarjan avausosa Ruben ja rouva Mallamudin tapaus oli Lasten LukuVarkaus palkintoehdokkaana (2012).

Rubenin oivaltavasta ja humoristisesta kuvituksesta vastaa Laura Valojärvi (s. 1981).

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Unteli
Average rating:  
 0 reviews

Other Books From - Dekkari

Kirjailija

Netta Walldén

Netta Walldén on Helsingissä asuva äidinkielen ja kirjallisuuden opettaja, lastenkirjailija sekä kirjallisuuden alan freelances. Hänen kirjoittamansa Ruben-sarjan kolmas osa Ruben ja ratikkaralli sai vuonna 2013 Anni Polva -lastenkirjallisuuspalkinnon.

Read More

Other Books By - Netta Walldén


 Takaisin