No Image Available

Herkko ja kadonneen ajan arvoitus (osa 1.)

 Suositusikä: +8v.  Kirjailija: Joanna Heinonen  Kategoria: Dekkari, Romaanit  Kuntantaja: Myllylahti  Julkaistu: 2019  ISBN: 9789523560321  Sivut: 150  Kuvittaja: Ina Majaniemi  Avainsanat: Herkko-sarjasalapoliisi |
 Kuvaus:

Herkko ja kadonneen ajan arvoitus on alakouluikäisille suunnattu mielikuvitusrikas salapoliisitarina. Yhden toiminnantäyteisen päivän aikana punnitaan niin etsivien kuin muidenkin Kekkerikujan asukkaiden ennakkoluulot ja omat rajat, huumoria unohtamatta.

Herkko on yksinäinen yhdeksänvuotias poika, joka rakastaa salapoliisikertomuksia ja ihailee yli kaiken Hercule Poirot’ta. Herkon isä seilaa merillä, ja äidillä on kiire; hän on luvannut paistaa leikkikentän myyjäisiin neljäsataa pullaa. Ongelmana on vain aika – mihin ihmeeseen se aina katoaa?

Tästä Herkko nappaa itselleen salapoliisitehtävän. Hän alkaa etsiä kadonnutta aikaa. Avukseen Herkko saa henkiin heränneen puuhakkaan lakanan sekä naapuriin muuttaneen Martan, joka ihailee suunnattomasti neiti Marplea. Herkolla tosin on omat ennakkoluulonsa tytön sopivuudesta salapoliisiksi.

Kadonneen ajan arvoitus kuljettaa kolmikon halki Kekkerikujan, jonka värikkäisiin asukkaisiin etsivät törmäävät hakiessaan vihjeitä aikavarkaasta. Kiusaajiltakaan kolmikko ei välty. Niitä löytyy sekä lasten että aikuisten joukosta.

Joanna Heinonen (s.1984) on jyväskyläläinen luokanopettaja ja sanataideohjaaja, jonka juuret sijaitsevat Pohjois-Karjalassa. Merillä seilaavan miehensä lisäksi Joanna rakastaa kirjoja ja on säännöllisin väliajoin huolissaan lasten ja nuorten lukutaidosta. Hän toivookin, että vanhemmat kannustaisivat lapsiaan lukemaan ja näyttäisivät itsekin esimerkkiä. Joannan omia lempikirjoja ovat Harry Potterit.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Unteli
Average rating:  
 0 reviews

Other Books From - Dekkari

Kirjailija

Joanna Heinonen

Joanna on jyväskyläläinen kirjailija, jonka juuret ovat yhä vahvasti kiinni Pohjois-Karjalassa. Joanna on luokanopettaja ja sanataideohjaaja, joka rakastaa muistikirjoja ja luonnossa kuljeskelua.

Read More

Other Books By - Joanna Heinonen


 Takaisin