No Image Available

Herkko ja kukoistavien kukkien kysymys (osa 2.)

 Suositusikä: +7v.  Kirjailija: Joanna Heinonen  Kategoria: Dekkari, Romaanit  Kuntantaja: Myllylahti  Julkaistu: 2020  ISBN: 9789523561274  Sivut: 144  Kuvittaja: Ina Majaniemi  Avainsanat: Herkko-sarjasalapoliisi |
 Kuvaus:

Herkko ja kukoistavien kukkien kysymys on alakouluikäisille suunnattu, nauruhermoja kutitteleva salapoliisitarina Kekkerikujan värikkäistä asukkaista ja heidän suhtautumisestaan ympäristöönsä. Vastoinkäymisiltä ja ennakkoluuloiltakaan ei vauhdikkaan kesäpäivän aikana vältytä, mutta lopputulos on kaiken arvoista.

Helle on piinannut Hyväskylän kaupunkia monta viikkoa. Vesilaitos on huolissaan pohjaveden riittävyydestä ja kehottaa ihmisiä säästämään vettä. Tästä huolimatta Mutka-Matin asukkaiden pihat kukoistavat. Kukaan ei vaikuta huomaavan siinä mitään omituista. Ei kukaan muu paitsi Kekkerikujan omat tarkkanäköiset salapoliisit Herkko ja Martta, tarkoitan herra Poirot ja neiti Marple.

Arvoitus alkaa aueta, kun Kekkerikujalta löytyy mystinen kastelukannu ja salapoliisit alkavat selvittää sen omistajaa. Tuttuun tapaan heidän apunaan häärii puuhakas lakana, mutta tällä kertaa seikkailuun hyppää mukaan myös Martan toilaileva tyynyliina. Mahdollisia epäiltyjä löytyy Kekkerikujan asukkaista yllättävän monta, mutta terävä päättelykyky siivittää nelikon tietä kohti mysteerin ratkaisua.

Sarjan avausosa Herkko ja kadonneen ajan arvoitus ilmestyi 2019.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Unteli
Average rating:  
 0 reviews

Other Books From - Dekkari

Kirjailija

Joanna Heinonen

Joanna on jyväskyläläinen kirjailija, jonka juuret ovat yhä vahvasti kiinni Pohjois-Karjalassa. Joanna on luokanopettaja ja sanataideohjaaja, joka rakastaa muistikirjoja ja luonnossa kuljeskelua.

Read More

Other Books By - Joanna Heinonen


 Takaisin