fbpx
Kaikki Untelin meikit ja kynsilakat ovat luonnollisia, sopivia lapsen herkälle iholle sekä valmistettu EU:ssa.
No Image Available

Yökoulu ja turmion teatteri

 Suositusikä: +5v.  Kirjailija: Paula Noronen  Kategoria: Helppolukuiset, Huumori, Jännitys ja kauhu, Koulu, Romaanit, Vampyyri  Kuntantaja: Tammi  Julkaistu: 2024  ISBN: 9789520461935  Sivut: 64  Kuvittaja: Kati Närhi  Avainsanat: teatterivampyyriYökoulu |
 Kuvaus:

Vampyyrityttö Martta valokeilassa – kulisseissa kiehuu! Yökoulu on sopivan jännittävä ja hirmuisen hauska sarja, joka helppolukuisena sopii kaikille alakoululaisille.

Martta Vampyyri pääsee tutustumaan äitinsä työpaikkaan, ihan oikeaan teatteriin. Kun ohjaaja huomaa kalpean tytön kulisseissa, Martta tempaistaan vaaralliseen rooliin.

Yökoulun oppilailla on työelämään tutustumispäivä. Martta pääsee tutustumaan ihan oikeaan teatteriin, sillä hänen äitinsä työskentelee siellä puvustajana. Äidin on töissä pakko esittää tavallista ihmistä, oikeaa vampyyriahan saatettaisiin pelätä. Yllättävän hyvin äiti sulautuu boheemiin taideporukkaan.

Kun teatterin ohjaaja huomaa Martan kulisseissa, hän innostuu ja ihailee tytön ”hienoa pukua ja maskia”. Ohjaaja on juuri etsimässä uutta pääosanäyttelijää nuorten vampyyrisarjaan, ja Marttahan sopisi mainiosti päärooliin Tiistaiksi. Ohjaaja on niin innoissaan, että nappaa Martan väkisin mukaansa studiolle. Mutta apua, kuvauksissa käytetään valtavan kirkkaita valoja, jotka ovat tuhoisia vampyyreille! Paavo-zombia ja muita hirviöoppilaita tarvitaan kipeästi apuun.

Rakastettu humoristi Paula Noronen tunnetaan monien TV-ohjelmien lisäksi hulvattomista lastenkirjoistaan ja aikuisille suunnatusta Tarja Kulhosta. Hänen Supermarsunsa on valloittanut myös valkokankaat ja teatterilavat.

Kati Närhi on arvostettu sarjakuvataiteilija ja kuvittaja, jonka tyyli luo ihanan kammottavan tunnelman Yökoulu-kirjojen sivuille.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Unteli
Average rating:  
 0 reviews

Other Books From - Helppolukuiset

Kirjailija

Paula Noronen

Helsinkiläinen Paula Noronen on huumoriin erikoistunut kirjailija, tv-persoona ja käsikirjoittaja. Hän on opiskellut Taideteollisessa korkeakoulussa tv- ja elokuvakäsikirjoittamista ja suorittanut taiteen kandidaatin tutkinnon. Hänen suosituista Supermarsu– ja Yökoulu-lastenkirjasarjoistaan nauttivat kaikenikäiset hersyvän huumorin ystävät. Supermarsu on esiintynyt myös elokuvissa ja näytelmissä....

Read More

Other Books By - Paula Noronen


 Takaisin