Kesäale tulossa pian!

Glitter hiuskalkkisetti

– Helposti ja turvallisesti näyttävät värikkäät hiukset

Laita yhtä, kahta tai miksaa värejä keskenään luodaksesi toinen toistaan upeampia kampauksia! Intensiivinen väri. Aivan ehdoton jokaiseen discoon ja vappubileisiin kun halutaan säväyttää!

Käyttö: Voi tahrata vaatteita ja huonekaluja! Suojaa vaatteesi esim. pyyhkeellä, äläkä istu valkoisen sohvan päällä. Onneksi tuote lähtee helposti pois. Aluksi tuote on kova ja tuntuu ettei siitä tule lainkaan väriä, siitä ei kannata olla huolissaan vaan “pinnan rikkoutumisen myötä”  väriä alkaa tulla paremmin.
Pese pois shampoolla.

Valmistusmaa: Eurooppa. Safe ‘N’ Beautiful on rankalainen yritys, jonka tuotteita valmistetaan osittain myös Kreikassa sekä italiassa.

Safe ‘N’ Beautiful – Snails®

Kuten jo nimestä voi päätellä, Snails® valmistaa laadukasta ja turvallista kosmetiikkaa lapsille. S’N’B: n ensisijainen tavoite ei ole vain luonnonmukainen kosmetiikka, vaan myös raaka-aineiden ensiluokkainen laatu. Tuotteet valmistetaan EU:ssa: Ranskassa, Kreikassa ja Italiassa.

HUOM!

Tuote on alennuksessa, koska se ei läpäissyt täysin Untelin tuotetestausta. Glitteriä hiuksiin ei oikeastaan jää lainkaan.  Ehkä pastellisävyjen takia väri näkyy myös haaleasti. Lapsi sillä mielellään kuitenkin leikki ja sävytteli etuhiuksiaan testauksen jälkeenkin.

UUTISKIRJE

Liity Untelin uutiskirjeen tilaajaksi ja saa tarjouksia & alennuksia & & kuule uutuuksista - ensimmäisenä!

Uutiskirje lähetetään n. 0-4 kertaa kuukaudessa ja listalta voi poistua koska tahansa!

Väri

Keltainen, Lila, Oranssi, Pinkki, Sininen

Tuotemerkki

Snails

Valmistusmaa

Italia

1 arvio tuotteelle Glitter hiuskalkit – Snails

  1. Unteli

    Tuote on alennuksessa, koska se ei läpäissyt täysin Untelin tuotetestausta. Glitteriä hiuksiin ei oikeastaan jää lainkaan.  Ehkä pastellisävyjen takia väri näkyy todella vaaleasti ja sitä saa hinkata oikein olan takaa isompaa värjäysaluetta halutessa. Kyllä lapsi sillä mielellään kuitenkin leikki ja sävytteli etuhiuksiaan testauksen jälkeen. Tässä on ehkä se, että odotukset eivät saa olla liian korkealla tuotteen suhteen.
    – Untelin kauppias

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...

Katselit näitä

  • Recently Viewed Products is a function which helps you keep track of your recent viewing history.
    Shop Now