Grimas vesiliukoinen kasvomaalipaletti, jossa helmiäisenä  hohtavat värit valkoinen, kulta, punainen, sininen, vihreä ja vaaleanpunainen. Kaikkia värejä voi sekoittaa keskenään.
Grimasin vesiliukoiset kasvovärit ovat hajusteettomia sekä gluteenittomia, ja niitä voidaan käyttää niin kasvoille kuin vartalollekin. Tuotteen valmistuksessa ei ole käytetty kemiallisia säilöntäaineita tai halogenoituja orgaanisia yhdisteitä. Täydellinen valinta kun haluat tehdä hauskoja kasvomaalauksia esimerkiksi lasten juhliin tai koristella kasvosi naamiaisiin. Meikki pestään helposti pois saippualla ja vedellä.

Jokainen purkki sisältää 2,5 ml.

Grimas on alankomaalainen meikkisarja, josta löytyvät tuotteet niin teatteriin kuin lastensynttäreille. Laatua sopurahalla!

UUTISKIRJE

Liity Untelin uutiskirjeen tilaajaksi ja saa tarjouksia & alennuksia & & kuule uutuuksista - ensimmäisenä!

Uutiskirje lähetetään n. 0-4 kertaa kuukaudessa ja listalta voi poistua koska tahansa!

Käyttöohjeet

Kun käytät vesiliukoista kasvoväriä, on tärkeää levittää väri puhtaalle, rasvattomalle iholle. Näin meikki kiinnittyy paremmin ja säilyy iholla pidempään. Grimasin vesiliukoista kasvoväriä käytetään kuin vesiväriä. Käytä sivellintä tai meikkisientä ja hieman vettä saadaksesi värin pinnasta pehmeän ja kalvakan. Älä työskentele liian kuivalla äläkä käytä liikaa vettä. Kasvoväri kuivuu 15:ssä sekunnissa.
Mikäli et halua värien sekoittuvan keskenään, varmista että värikerros on kuiva ennen uuden värin levitystä.
Vaihda siveltimien huuhteluvesi säännöllisesti ja työskentele mieluiten kahdella vesiastialla: toinen tummille ja toinen vaaleille väreille.

Kasvoväriä voidaan myös levittää käsittelemättömiin hiuksiin (ei permanenttia, värjäystä, vaalennusta, hennaa). Levitä väri hammasharjalla.

Poisto
Suurimman osan meikistä saat poistettua pesemällä kasvot haalealla vedellä ja saippualla tai shampoolla. Hiero kevyesti ja huuhtele haalealla vedellä. Hankaamalla liian kovaa vedellä ja saippualla iho voi ärsyyntyä.
Tarvittaessa voit vielä puhdistaa ihon puhdistusmaidolla tai puhdistusvoiteella. Hiero aine kevyesti ihoon ja poista pehmeällä kasvopyyhkeellä.

Älä käytä poistamiseen tuotteita, jotka sisältävät vahoja ja öljyjä, koska ne itse asiassa kiinnittävät kasvovärin ihoon.
Älä käytä valmiita puhdistusliinoja.

Jos väristä jää jälki iholle, voi sen puhdistaa kasvovedellä. Mikäli iho tuntuu puhdistuksen jälkeen kuivalta, levitä iholle hoitovoide.
Kasvovärillä värjätyt hiukset voi pestä shampoolla.

Välineiden puhdistus
Tarvittaessa huuhtele vesiliukoinen Make-up puhtaaksi ja pyyhi kuivaksi puhtaalla paperilla. Anna värien kuivua ja laita kansi vasta kun värit ovat aivan kuivat. Säilytä kuivassa ja viileässä paikassa seuraavaan käyttökertaan.

Tuotemerkki

Grimas

Juhla

Pääsiäinen

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kasvomaalipaletti helmiäinen 6 väriä – Grimas”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...

Katselit näitä

  • Recently Viewed Products is a function which helps you keep track of your recent viewing history.
    Shop Now