Raikkaan realistinen ja samaistuttava varhaisnuorten kirjasarja kertoo Vilman heppaelämästä. Mukaan mahtuu ratsastamista, tallitöitä ja unelmia – sekä epävarmuuden hetkiä, kun kaikki ei sujukaan niin kuin pitäisi.

Kahdeksasluokkalaisen Vilman hevosharrastus saa uuden käänteen, kun naapuritallilta löytyy vuokrahevoseksi puoliveriruuna Kapu. Vihdoin Vilmalla on hevonen, jonka kanssa voi treenata monta kertaa viikossa! Haaveissaan Vilma näkee jo ensi kesän estekisat, vaikka yhteistyö Kapun kanssa ei sujukaan heti yhtä hienosti kuin heppakirjoissa.

Pian Vilma alkaa epäillä, onko hän sittenkään riittävän hyvä ratsastaja Kapulle. Sitä paitsi uudelta tallilta on vaikea löytää kavereita, ja kun Vilma käy vanhalla tallilla katsomassa parhaan ystävänsä Ennin ratsastustunteja, sielläkin hänellä on oudon ulkopuolinen olo. Entä jos hän teki virheen vaihtaessaan tallia? Ja onko vauhdikas Kapu sittenkin hänelle vähän liikaa?

 

Katariina Kotila on kirjailija ja rumpujensoitonopettaja. Hän asuu Joensuussa ja viettää vapaa-aikaa tanssimalla ja leipomalla sämpylöitä. Hän luki lapsena kaikki kirjastoauton heppakirjat ja palasi aikuisena vanhan lempigenren pariin kirjoittamalla Vilman tallielämää -sarjaa, jonka avausosa Maneesin laidalla julkaistiin 2022.

UUTISKIRJE

Liity Untelin uutiskirjeen tilaajaksi ja saa tarjouksia & alennuksia & & kuule uutuuksista - ensimmäisenä!

Uutiskirje lähetetään n. 0-4 kertaa kuukaudessa ja listalta voi poistua koska tahansa!

Hahmo/eläin

Hevonen/poni

Ikäsuositus

10v.+

Julkaisuvuosi

2023

Kustantaja

Myllylahti

Sivumäärä

184

ISBN

9789523563872

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ohjat solmussa (osa 2) – Katariina Kotila”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...

Katselit näitä

  • Recently Viewed Products is a function which helps you keep track of your recent viewing history.
    Shop Now