Helposti ja turvallisesti näyttävät värikkäät hiukset

Laita yhtä, kahta tai miksaa värejä keskenään luodaksesi toinen toistaan upeampia kampauksia! Intensiivinen väri. Aivan ehdoton jokaiseen discoon ja vappubileisiin kun halutaan säväyttää!

Käyttö: Vedä hiuskiehkura asettimen välissä. Voi tahrata vaatteita ja huonekaluja! Pese pois shampoolla. Saattaa jättää häivähdyksen sävyä pidemmäksi aikaa näkyviin etenkin vaaleisiin hiuksiin.

Valmistusmaa: Eurooppa. Safe ‘N’ Beautiful on rankalainen yritys, jonka tuotteita valmistetaan osittain myös Kreikassa sekä italiassa.

Safe ‘N’ Beautiful – Snails®

Kuten jo nimestä voi päätellä, Snails® valmistaa laadukasta ja turvallista kosmetiikkaa lapsille. S’N’B: n ensisijainen tavoite ei ole vain luonnonmukainen kosmetiikka, vaan myös raaka-aineiden ensiluokkainen laatu. Tuotteet valmistetaan EU:ssa: Ranskassa, Kreikassa ja Italiassa.

Hahmo/eläin

Merenneito

Juhla

Vappu

Tuotemerkki

Snails

Väri

Lila, Pinkki

INCI

WATER, GLYCERYL STEARATE, PEG-1500, DIMETHICONE, PROPYLENE GLYCOL, POLYSORBATE 20, PETROLATUM, MINERAL OIL, RED 27 LAKE, RED 40 LAKE, BLUE 1 LAKE, YELLOW 5 LAKE, YELLOW 6 LAKE, TITANIUM DIOXIDE, SODIUM SILICATE, TALC, SODIUM STEARATE

Valmistusmaa

Kreikka

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Hiuskalkki – Merenneito – Snails”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...

Katselit näitä

  • Recently Viewed Products is a function which helps you keep track of your recent viewing history.
    Shop Now