NYT ILMAINEN TOIMITUS YLI 30€ TILAUKSILLE! (NORM. 70€)

Lastenkirjan julkkarit ja Untelin pienen kellarikaupan avajaiset 8.6.24 klo. 14-17 

  • Maksuton koko perheen tapahtuma
  • Osoite: Syrjäläntie 8, 05470 HYVINKÄÄ

Tervetuloa juhlimaan ”Minja ja Muija ja kanakaaos” lastenkirjan julkkareita Palopurolle 8.6.24 klo 14-17. Tilaisuus pidetään kirjailija Mia Läätin kodin pihapiirissä, jossa samalla pääsee tutustumaan Untelin lastentuotteita myyvän verkkokaupan tuotteisiin ensimmäistä kertaa livenä pienessä kellarikaupassa. Tilaisuudessa esiintyy saippuakuplataiteilija Taija Taika sekä mahdollisuus otattaa laadukkaat lapsivalokuvat valokuvaaja Marleena Ylösen toimesta.

Tule viettämään rentoa päivää Palopurolle!

Ohjelma

Tervetuloa Hyvinkään Palopurolle 🎈

Pihalla on rajatusti parkkitilaa, joten suosi kyytejä/kimppakyytejä! 

Nostetaan malja 🥂 

Kirjailija Mia Lääti kertoo lastenkirjastaan “Minja ja Muija ja kanakaaos”.

Kirjaa on vapaasti ostettavissa koko tapahtuman ajan. Suosittelemme kuitenkin kirjan ostamista etukäteen Untelin verkkokaupasta: Minja ja Muija ja kanakaaos. Kirjan postikulut saa pois koodilla “julkkarinouto”.

Hyvinkääläisten lasten rakastama taikuri & saippuakuplataiteilija Taija Taika vetää mahtavan saippuakuplashown, jossa lapset pääsevät juoksemaan kuplia kiinni. 

Suunnittele oma kirjan kansi!

Tapahtumassa on paperia ja kyniä joilla alakouluikäiset ja sitä nuoremmat voivat osallistua piirrustuskilpailuun. Aiheena on suunnitella “oman kirjan kansi”. 

Voittajan valitsee Minja ja Muija ja kanakaaos kirjan kuvittaja Jooa Vilpas. Voittaja saa 30€ lahjakortin Unteliin, jonka voi käyttää heti tai myöhemmin verkkokaupan kautta. 

Pehmolelueläin Match Show on leikkimielinen “pehmolelunäyttely”, jossa mennään koiranäyttelyn säännöillä, mutta mukaan voi ottaa minkä tahansa pehmolelueläimen. Pehmolelua esitellään tuomarille kehässä ja pöydällä. Tuomarina toimii pitkän linjan belgianpaimenkoira kasvattaja Sirpa Silander, kennel Grimoire.

Osallistujista kolme sijoitetaan ja palkitaan hieman “suuremmin”, kaikki saavat pienen osallistumislahjan.

Osallistumismaksu 3€

Paikalla myös

Myös Mian kirjailijakuva on Marleena Ylösen kuvaama Untelin pihapiiristä.

Paikalla on myös valokuvaaja Marleena Ylönen. Tule ottamaan ammattitason kuvat lapsestasi/perhepotretti Untelin metsä- ja maalaismaisemissa. Voit varata ajan Marleenalle valokuvaukseen myös etukäteen. Katso tapahtuma Facebookissa.

Pääset tutustumaan Untelin lastentuotteita myyvän verkkokaupan tuotteisiin ensimmäistä kertaa livenä pienessä kellarikaupassa. 

Moikkaa dreeveri-koiraamme Telmaa, kanojamme; Belleä, Aurooraa, Elsaa sekä Hiinokka-kukkoa, jotka potpottavat vapaana pihalla. Jossain päin pihaa voi vilahtaa myös Taavi-kissamme, joka arvostaa huomiota vaihtelevalla menestyksellä.

Syötä Ulla-pupua sekä ihmettele uusinta tulokastamme Untelin maskottia Hattara-aksolotlia. 

Paikalla käytettävissä vapaasti pomppulinna, jossa ei ole painorajaa, sekä trampoliini.

Yleisiä huomioita!

Pihalla on rajatusti parkkitilaa, joten suosi kyytejä/kimppakyytejä. Parkkeerauksesta tarkemmin lähempänä.

Koska emme pysty mitenkään ennakoida tulijoiden määrää, toivomme hartaasti, että ostat kirjan etukäteen Untelin verkkokaupasta (muista ilmoittaa haluamasi signeeraus): Minja ja Muija ja kanakaaos
Postikulut saa kirjasta pois koodilla “julkkarinouto”.

Untelin pienestä kellarikaupasta voit ostaa myös virvokkeita, kahvia ja pientä herkuteltavaa. 

Vietä hauska päivä Palopurolla lapsen kanssa! Tutustu myös naapurissamme sijaitsevan Hetkitallin kotieläinpihaan sekä Knehtilän tilan maatilakahvilaan. Läheltä löydät myös Palas taidepolun, joka on kiva pieni metsäpolku täynnä erilaisia taideteoksia.

Tapahtuma löytyy myös Untelin Facebookista, käy ihmeessä klikkailemassa itsesi sinne osallistuvaksi ja kerro kaverillekin ❤️

UUTISKIRJE

Liity Untelin uutiskirjeen tilaajaksi ja saa tarjouksia & alennuksia & & kuule uutuuksista - ensimmäisenä!

Uutiskirje lähetetään n. 0-4 kertaa kuukaudessa ja listalta voi poistua koska tahansa!

    Vastaa

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *