No Image Available

Hilja ja operaatio joulun taika

 Suositusikä: +6v.  Kirjailija: Heidi Viherjuuri  Kategoria: Helppolukuiset, Joulu, Romaanit  Kuntantaja: Kustannus-Mäkelä  Julkaistu: 2019  ISBN: 9789523412842  Sivut: 99  Kuvittaja: Nadja Sarell  Avainsanat: Hilja -sarjajoulu |
 Kuvaus:

Vihreässä talossa avataan ensimmäisiä kalenterinluukkuja, sillä joulu on tulossa.

Hiljalla on kuukausi aikaa selvittää: a) onko tonttuja oikeasti olemassa b) mihin lahjat hävisivät tuulikaapista ja c) voivatko asiat, joita ei näe, olla totta.

Isosisko Veini väittää, että joulu on pelkkä mainostemppu, mutta Hilja päättää todistaa, että joulussa on taikaa. Alkaa salainen operaatio, johon kuuluu tonttuansan virittäminen sekä paljon muistiinpanoja ja naapureiden vakoilua. Joulupukkikaan ei pääse helpolla, sillä hän joutuu aattona Hiljan valheenpaljastustestiin.

Tonttupuuhien lisäksi Hilja ehtii kuivaharjoitella mäenlaskua yläkerran portaissa, osallistua vaarin lahjatalkoisiin ja leipoa pipareita. Koulussakin valmistaudutaan talven suureen juhlaan. Hiljalla on rooli joulukuvaelmassa, jota ei tunnista entisekseen.

Monen monta kommellusta on edessä ennen kuin vihreän talon väki voi vihdoin rauhoittua joulunviettoon.

Hilja seikkailee nyt myös saksaksi! Woow Booksin kustantama avausosa Hilja und der Sommer im grünen Haus saa jatkoa syksyllä 2019.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Unteli
Average rating:  
 0 reviews

Other Books From - Helppolukuiset

Kirjailija

Heidi Viherjuuri

Heidi Viherjuuri on Kölnissä asuva kirjailija ja suomen kielen opettaja. Viherjuuri on opiskellut suomen kieltä, yleistä kirjallisuutta ja yleistä historiaa Turun yliopistossa sekä kirjoittamista Jyväskylän avoimessa yliopistossa. Hän on kotoisin hämäläisestä pikkukylästä, jonka peltomaisemat, järvet ja metsät ovat heijastuneet myös...

Read More

Other Books By - Heidi Viherjuuri


 Takaisin