No Image Available

Seikkailu kutsuu, Hilja

 Suositusikä: +6v.  Kirjailija: Heidi Viherjuuri  Kategoria: Helppolukuiset, Romaanit, Syksy  Kuntantaja: Kustannus-Mäkelä  Julkaistu: 2018  ISBN: 9789523410794  Sivut: 98  Kuvittaja: Nadja Sarell  Avainsanat: Hilja -sarjapelot |
 Kuvaus:

Seitsemänvuotiaan Hiljan seurassa ei tule aika pitkäksi! Syyslomalla hän valloittaa Martti-serkun kotikulmat.

Vihdoin koittaa pitkään odotettu loma, ja Hilja pääsee Martin luo kaupunkiin. Mansikkatädin Volvoon pakkautuvat tädin, Hiljan ja pikkusisko Taimin lisäksi myös naapuruston mainiot rouvat – Sadetakkimummo ja Valkoherukkamummo. Matkatavaroiden päälle asetellaan vielä tuliaiskukat ja seikkailu voi alkaa!

Kaupungissa on paljon nähtävää, ja tässä seurassa sattuu ja tapahtuu, vaikka mentäisiin vain tavalliseen tavarataloon, museoon tai metroajelulle. Liikenne aiheuttaa omat kommervenkkinsä, mutta onneksi mummot ovat nopeita reagoimaan. Jännittäviä ja pelottaviakin hetkiä tulee vastaan, niin kuin silloin, kun öinen krokotiili häiritsee Hiljan unia. Neuvokas Sadetakkimummo keksii Pelkokerhon, jossa jokainen voi jakaa omia huolenaiheitaan. Jaettuna asiat pelottavat aina vähän vähemmän.

Vieraiden ansiosta Martti-serkku tutustuu alakerran naapuriinsa, ja tavataanpa loman aikana myös tutut herrat, Olavi ja Max. Vai pitäisikö sanoa Tango-Olavi ja Vampyyri-Max… Syysloma huipentuu upeisiin juhliin, joita vietetään tanssin pyörteissä super-Hiljan valvovan katseen alla.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Unteli
Average rating:  
 0 reviews

Other Books From - Helppolukuiset

Kirjailija

Heidi Viherjuuri

Heidi Viherjuuri on Kölnissä asuva kirjailija ja suomen kielen opettaja. Viherjuuri on opiskellut suomen kieltä, yleistä kirjallisuutta ja yleistä historiaa Turun yliopistossa sekä kirjoittamista Jyväskylän avoimessa yliopistossa. Hän on kotoisin hämäläisestä pikkukylästä, jonka peltomaisemat, järvet ja metsät ovat heijastuneet myös...

Read More

Other Books By - Heidi Viherjuuri


 Takaisin